Σημαντικές εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο πιθανότατα να προκύψουν στην ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών, με την λήξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Ο πρόεδρος Γιώργος Σαρικάς που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, σκέφτεται πολύ σοβαρά να παραιτηθεί από την θέση του, με τις πληροφορίες της «δσπορ» να αναφέρουν ότι οι λόγοι που εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο, είναι προσωπικοί και επαγγελματικοί.
Αυτή την στιγμή τα πάντα είναι ανοιχτά, αφού ο Γιώργος Σαρικάς δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση, ωστόσο, οι πληροφορίες της «δσπορ», θέλουν τον νεαρό παράγοντα να βρίσκεται πιο κοντά στο να παραιτηθεί από το συνεχίσει στην προεδρία του Απόλλωνα.
Το χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, είναι καθοριστικό, καθώς ο Σαρικάς θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους πριν πάρει την οριστική του απόφαση.
Πάντως στην περίπτωση που ο Σαρικάς παραιτηθεί από την θέση του, τότε οι Καλυθενοί, όπως όλα δείχνουν θα οδηγηθούν σε γενική συνέλευση για να πάρουν τις αποφάσεις τους όσον αφορά την επόμενη ημέρα του Απόλλωνα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ