Ειδήσεις

Τον Ιούνιο στον Πειραιά η Άτυπη Σύνοδος για τα ευρωπαϊκά λιμάνια

Στις 16-17 Ιουνίου 2014, στον Πειραιά θα διεξαχθεί η Ετήσια Άτυπη Σύνοδος των επικεφαλής των μεγάλων ευρωπαϊκών λιμανιών, που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG MOVE).

Η Σύνοδος θα συνέλθει στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ ΑΕ και το θέμα της θα είναι: «Λιμάνια: Μηχανές Ανάπτυξης». Ακόμη θα συζητηθούν ζητήματα όπως οι κανόνες κρατικών ενισχύσεων, η εφαρμογή των διαδικασιών των Διευρωπαϊκών Δικτύων, ο κοινωνικός διάλογος, τα θέματα περιβαλλοντικών επιπτώσεων και οι εξελίξεις στις πολιτικές της Ε.Ε. στα θέματα της λιμενικής βιομηχανίας.

«Η Σύνοδος κορυφαίων στελεχών της Ε.Ε. και των επικεφαλής managers όλων των μεγάλων λιμανιών στον Πειραιά αποτελεί ένα κορυφαίο γεγονός του χώρου της λιμενικής βιομηχανίας.

Ο ΟΛΠ Α.Ε., ο οποίος στα πλαίσια της “λιμενικής διπλωματίας” έχει ήδη διοργανώσει Συνόδους και Συνελεύσεις (ESPO, MedCruise, Ecoports κ.ά.) του χώρου της λιμενικής αγοράς, ανέλαβε τη διοργάνωση αυτή ως ελάχιστη συμβολή στις εργασίες της Ελληνικής Προεδρίας» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ ΑΕ, Γιώργος Ανωμερίτης.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου