Τοπικές Ειδήσεις

Tα παιδιά των Καλαβαρδών ευχαριστούν το Σωματείο Ξεναγών Δωδεκανήσου

Η προσπάθειά μας να γνωρίσουν τα παιδιά την ιστορία του τόπου τους μέσα από εκπαιδευτικές επισκέψεις των σχολείων  εδώ και χρόνια υποστηρίζεται από το Σωματείο Ξεναγών Δωδεκανήσου. Οι επαγγελματίες του Σωματείου, προσφέρονται αφιλοκερδώς να συνδράμουν το έργο των εκπαιδευτικών μέσα από τις ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους του νησιού μας.

Εκ τούτου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κο Ξυλουρά Ν. πρόεδρο του Σωματείου που μας έχει γνωρίσει τη Μεσαιωνική Πόλη, τη Φιλέρημο, την Ακρόπολη του Αγ. Στεφάνου, τον Κο Κασέρη Στ. που μας ξενάγησε στην αρχαία Κάμειρο  καθώς και όλους τους ξεναγούς για το υπέροχο έργο τους.

Θεωρούμε ότι είναι καιρός να ευχαριστήσουμε και δημόσια τους ανθρώπους αυτούς γιατί το έργο τους δεν είναι αυτονόητο και πρέπει να αναγνωρίζεται.

Ευχαριστούμε

3/Θ Δ.Σ.Καλαβαρδών

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου