Αιφνιδιάζοντας τους πάντες, οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος προχώρησαν στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, προκειμένου να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για την διεκδίκηση του τίτλου στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο ( οι «πράσινοι» μετά την νίκη τους στο ντέρμπι με τον ΓΑΣ Ιάλυσος, μείωσαν την διαφορά τους από την κορυφή στους 5 πόντους).
Τα «ελάφια» απέκτησαν τον κεντρικό αμυντικό αλβανικής καταγωγής με ελληνική υπηκοότητα Αλμπίν Λένγκα που πριν από μερικές ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Α.Ε. Μυλοποτάμου.
Οι «πράσινοι» επισημοποίησαν την μετεγγραφή του 29χρονου ποδοσφαιριστή με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άλμπι Λένγκα. Το νέο μέλος της αθλητικής οικογένειας του συλλόγου γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 1989 στην Αλβανία, διαθέτει την ελληνική υπηκοότητα και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.
Στη χώρα καταγωγής του αγωνίστηκε στην πρώτη τη τάξει κατηγορία με τα χρώματα της Βλάζνια, της Φλαμουρτάρι και της Βίλιτς, στα δε ελληνικά γήπεδα υπηρέτησε ομάδες των Εθνικών Κατηγοριών όπως την Ηλιούπολη, τον Εθνικό, την Καλαμάτα, τον Αιολικό, τον Αστέρα Μαγούλα, την Επισκοπή και την Α.Ε. Μυλοποτάμου, που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της σταδιοδρομίας του.
Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Άλμπι Λένγκα και του εύχεται καλή επιτυχία».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ