Κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη είναι η 19χρονη που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης αξίας περίπου 307.000 δολαρίων.

Η 19χρονη αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της ποινής των ισοβίων.

Σύμφωνα με το site lesvosnews, στη Λέσβο όλοι μιλούν για «ένα πολύ ήσυχο κορίτσι», κόρη ενός από τους πιο συνεπείς και έντιμους αστυνομικούς της Λέσβου. Κατά την ίδια πηγή, ο πατέρας της 19χρονης έχει υποστεί σοκ και εκτιμά ότι το παιδί του έχει πέσει θύμα μαφιόζων εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το όνειρό της να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ…

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της τελωνειακής υπηρεσίας του Χονγκ Κονγκ η μεταφορά ναρκωτικών είναι ένα «σοβαρό παράπτωμα» που τιμωρείται «με πρόστιμο έως 5 εκατομμυρίων δολαρίων Χονγκ Κονγκ (640.000 δολάρια ΗΠΑ) και ποινή ισόβιας κάθειρξης».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η κοπέλα έφτασε στο Χονγκ Κονγκ με πτήση από την Αιθιοπία με τους τελωνειακούς να εντοπίζουν τα ναρκωτικά σε μια συσκευασία που βρισκόταν σε κρύπτη στο σακίδιο πλάτης της.

Πηγή: reporter.gr

3 σχόλια στο «Πολύ ήσυχο κορίτσι» από την Λέσβο συνελήφθη με κιλά κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ

  1. Avatar Ο/Η Georgios Kosmidis λέει:

    αφου σκορπιζει θανατο στα αναθεμα να παει..

  2. Avatar Ο/Η απορίες λέει:

    Ήσυχο κορίτσι… άριστοι γονείς…. οι γονείς δεν ξέρανε ούτε σε ποιο ΙΕΚ ούτε που ηταν η κοπέλα στην Αιθιοπία και στο Χονγκ Κονγκ.Λυπαμαι τους γονείς αλλά στα βαπορακια (ακούσια ή εκούσια) δεν αξίζει δυστυχώς κανένας οίκτος

  3. Avatar Ο/Η d t λέει:

    εμπόριο ναρκωτικών – ποινές- Χονγκ Κονγκ ισόβια – Σιγκαπούρη απαγχονισμός – Κίνα η σφαίρα στο κεφάλι η επίσκεψη στο death car.Διότι αυτές οι χώρες είναι ταγμένες στην προστασία των πολιτών τους από τον κάθε ναρκέμπορο.Δεν είναι τυχαίο το οικονομικό θαύμα της Ασίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ