Τοπικές Ειδήσεις

Αρχαιρεσίες Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου

Προς τα μέλη του Συλλόγου.

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι τη Δευτέρα 27 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν οι Αρχαιρεσίες του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου.

 

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της Ψηφιακής Κάλπης «ΖΕΥΣ», ένα σύστημα του «Εθνικού Δικτύου Υποδομών και Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ ΑΕ)» ειδικά σχεδιασμένο και εξειδικευμένο στη διεξαγωγή ηλεκτρονικών ψηφοφοριών.

 

Παράλληλα με την ηλεκτρονική ψηφοφορία για όσα μέλη θα ήθελαν να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία, θα υπάρχουν και φυσικές κάλπες, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

 

Επίσης υπάρχει πρόβλεψη και για ηλεκτρονική ψηφοφορία, με φυσική παρουσία για όσους συναδέλφους δεν έχουν δηλώσει την ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Δικαίωμα συμμετοχής στη ψηφοφορία έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου.

 

Οι συνάδελφοι που θα ήθελαν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά και είτε δεν έχουν δηλώσει την ηλεκτρονική τους διεύθυνση, είτε την έχουν αλλάξει, μπορούν να επικοινωνήσουν μέχρι την Δευτέρα 27 Μαΐου και ώρα 12:00μ.μ. είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω mail για να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους.

 

Η ψήφος σας θα δυναμώσει τη φωνή του Συλλόγου!

 

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου