ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιγκουίνοι Ρόδου: Τα συμπεράσματα από το 2ο σεμινάριο αθλητικής διατροφής

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Πιγκουίνοι Ρόδου

Το πρωί της Κυ­ρια­κής στο Κολ­λέ­γιο Ρόδου διε­ξή­χθη το 2ο σε­μι­νά­ριο αθλη­τι­κής δια­τρο­φής που διορ­γά­νω­σαν οι Πι­γκουί­νοι Ρόδου για τους αθλη­τές τους.

Ο σύλ­λο­γος εξέ­δω­σε ανα­κοί­νω­ση ανα­φέ­ρο­ντας τα ακό­λου­θα:

«Δια­τρο­φή ένας από τους ση­μα­ντι­κό­τε­ρους πα­ρά­γο­ντες που επη­ρε­ά­ζουν την κα­θη­με­ρι­νό­τη­τά μας, την από­δο­σή μας στην προ­πό­νη­ση στο σχο­λείο αλλά πάνω από όλα την υγεία μας.

Τι κά­νου­με στους Πι­γκουί­νους για τα θέ­μα­τα δια­τρο­φής;

# Ενη­με­ρώ­νου­με και με­τα­φέ­ρου­με γνώ­σεις στους αθλη­τές και τους γο­νείς.

# Δί­νου­με ένα γε­νι­κό πλάνο δια­τρο­φής με προ­τά­σεις για μια ισορ­ρο­πη­μέ­νη δια­τρο­φή ώστε να μα­θαί­νουν και να συ­νη­θί­ζουν σε ένα σωστό τρόπο ανα­πλή­ρω­σης των ανα­γκών τους μέσα στην μέρα.

# Κά­νου­με με­τρή­σεις στους αθλη­τές της αγω­νι­στι­κής μας ομά­δας ώστε να έχουν ένα ση­μα­ντι­κό δεί­κτη ανα­τρο­φο­δό­τη­σης μέσα σε επί­πε­δο 4μηνου.

# Μα­θαί­νου­με για μη δια­τρο­φι­κές συ­νή­θειες που μπο­ρούν να βελ­τιώ­σουν την από­δο­σή μας όπως ο ύπνος.

# Στό­χος της ομά­δας, οι αθλη­τές μας να συμ­με­τέ­χουν σε ένα πλού­σιο εκ­παι­δευ­τι­κό πρό­γραμ­μα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.