Πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Στράτου Καρίκη σε ξενοδοχείο της Ιξιάς.
Το παρών έδωσαν ο Βουλευτής κ. Δημήτρης Γάκης, ο υποψήφιοι Περιφερειάρχες κ.κ. Μανώλης Γλυνός και Χαράλαμπος Κόκκινος, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος πολίτων.
Ο κ. Καρίκης δήλωσε ότι η αθρόα και αυθόρμητη προσέλευση φανερώνει τη δυναμική της παράταξης Νέα Μέρα που θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή της Ρόδου.
Δήλωσε οτι η Νεα Μέρα έχει πρόγραμμα αναλυτικό για όλους τους τομείς και ότι με σκληρή δουλειά από την επόμενη των εκλογών θα παράγεται έργο.

Δείτε την ομιλία του κ. Στράτου Καρίκη:

 

Αναλυτικά η ομιλία του κ. Στράτου Καρίκη:
Απόψε ζω μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Η παρουσία σας στην κεντρική προεκλογική μου ομιλία δεν είναι απλά συγκινητική. Είναι συγκλονιστική. Στα μάτια όλων σας βλέπω την ελπίδα , την πίστη ότι μπορεί να ξημερώσει μια Νέα Μέρα για τη Ρόδο μας. Η Νέα Μέρα είστε όλοι εσείς, που στηρίζετε με όλες σας τις δυνάμεις την προσπάθεια ενός ανθρώπου που δεν γεννήθηκε πρίγκιπας , δεν υπήρξε και δεν θα γίνει ποτέ επαγγελματίας της πολιτικής. Ενός ανθρώπου που είναι ένας από εσάς. Αυτός είναι ο Στράτος Καρίκης και αυτός θα παραμείνει. Δεν θα αλλάξω. Θα συνεχίσω να είμαι απλός και προσιτός, όχι για να υφαρπάξω την ψήφο σας αλλά γιατί έτσι έμαθα, αυτός είναι ο τρόπος ζωής μου.
Γιατί στη ζωή μου ότι έκανα και ότι δημιούργησα το έκανα με σκληρή δουλειά και προσπάθεια, ξεκίνησα από πολύ χαμηλά. Εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι της δημιουργίας, άνθρωποι της εργασίας που γνωρίζουν τι σημαίνει σκληρή δουλειά και προσπάθεια.

Φίλες και Φίλοι
Την Κυριακή έχουμε μία και μοναδική ευκαιρία. Να βάλουμε τέλος στην περίοδο της παρακμής, στο Δήμο Ρόδου που κινείται με τον αυτόματο πιλότο. Να βάλουμε τέλος στις λογικές αυτών που έχουν μια ιδιοκτησιακή και αριστοκρατική αντίληψη για τα κοινά και για τη Ρόδο μας. Αυτών που θεωρούν ότι όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται. Την Κυριακή έχουμε μία και μοναδική ευκαιρία. Να στηρίξουμε μια πραγματικά ανεξάρτητη παράταξη, να στηρίξουμε νέους, ικανούς και άφθαρτους ανθρώπους. Για να ξημερώσει, επιτέλους, μια ΝΕΑ ΜΕΡΑ για τη Ρόδο μας. Είμαστε μια ανεξάρτητη παράταξη που εκφράζει όλες τις νέες, υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις της Ρόδου. Όλους αυτούς που δεν αναζητούν καρέκλες και αξιώματα αλλά θέλουν να προσφέρουν έργο γιατί αγαπούν αυτό τον τόπο.
Είμαστε η παράταξη που έχει ολοκληρωμένη προγραμματική πρόταση για την επόμενη μέρα.  Έχουμε δυνατό πρόγραμμα. Το έχετε όλοι στα χέρια σας, μπορείτε να το κρίνετε και να το αποτιμήσετε.
Μπορείτε να το συγκρίνετε με τα προγράμματα των άλλων, αν υπάρχουν και αν τα βρείτε.

Όπως γνωρίζετε, από την αρχή της προεκλογικής περιόδου, κατέθεσα δημόσια πρόταση για τη διοργάνωση debate ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους. Γιατί οι πολίτες θα έπρεπε να ενημερωθούν για τις προγραμματικές μας θέσεις, να συγκρίνουν προγράμματα και υποψηφίους δημάρχους. Το διάλογο αυτό τον αρνήθηκαν. Κάποιοι με προφάσεις και πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα και κάποιοι άλλοι , μπροστά στην ιδέα του διαλόγου, κρύφτηκαν πανικόβλητοι στο γυάλινο πύργο τους. Όποιος όμως έχει πρόγραμμα και θέσεις δεν φοβάται το διάλογο. Όποιος σέβεται τους πολίτες, δεν φοβάται το διάλογο.
Και εμείς έχουμε πρόγραμμα, δημόσιο λόγο και έχουμε αποδείξει το σεβασμό μας απέναντι στον απλό πολίτη. Τον απλό πολίτη που κάποιοι τον θυμούνται μόνο την προεκλογική περίοδο.
Φίλες και Φίλοι
Στις εκλογές της Κυριακής, οι πολίτες έχουν συγκεκριμένες επιλογές. Η μία επιλογή είναι η απερχόμενη δημοτική αρχή.  Μια αποτυχημένη και κουρασμένη δημοτική αρχή, που ότι είχε να προσφέρει το έδωσε.
Αλλά αυτό που έδωσε ήταν πολύ λίγο.Γιατί 5 χρόνια είναι παρά πολλά για να κάνει κάποιος τόσα λίγα. Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών ούτε αισθάνθηκε ούτε είδε δίπλα της το Δήμο Ρόδου αυτά τα πέντε χρόνια.
Κανένα μεγάλο έργο δεν προχώρησε στη Ρόδο. Το έργο της Μεσογειακής χάραξης , της νέας οδού που θα συνδέει την πόλη της Ρόδου με το αεροδρόμιο και θα διευκολύνει την κυκλοφορία μειώνοντας την απόσταση από την πόλη έως το αεροδρόμιο αλλά και αποσυμφορώντας την κίνηση στην πόλη και στον παραλιακό δρόμο, παραμένει στις καλένδες. Το ίδιο ισχύει και για τη Μαρίνα στο Μανδράκι, την οποία βεβαίως έχασε ο Δήμος αφού περιήλθε στο ΤΑΙΠΕΔ.
Τα δίκτυα μεταφοράς από το φράγμα Γαδουρά προς τη νότια Ρόδο και το δυτικό άξονα Ρόδου, δεν προχώρησαν, την ώρα που οι συνεχείς και αλλεπάλληλες διακοπές νερού, αποτελούν σήμα κινδύνου.
Η απερχόμενη δημοτική αρχή όμως δεν έχει να παρουσιάσει έναν άξιο λόγου απολογισμού ούτε για τα έργα μικρής κλίμακας, τα έργα που έπρεπε να γίνουν στις δημοτικές ενότητες, τα έργα στα χωριά της Ρόδου, αφού επιλογή της ήταν τα συμβούλια των δημοτικών κοινοτήτων παραμένουν διακοσμητικά, χωρίς ρόλο , αρμοδιότητες και κυρίως πόρους.

Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και τις χαμηλές επιδόσεις της στα ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής στη Ρόδο. Η δεύτερη επιλογή που έχουν οι πολίτες είναι η υποψηφιότητα του κ.Καμπουράκη, που αποφεύγει το διάλογο.
Προφανώς γιατί δεν αντέχει στο διάλογο και στην αντιπαράθεση ιδεών και προτάσεων. Η συγκεκριμένη παράταξη όχι μόνο δεν είναι το νέο που ευαγγελίζεται αλλά είναι το πιο παλιό και από το παλιό ακόμα. Με ανθρώπους που δοκιμάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια, με πολυετή παρουσία και με πενιχρά αποτελέσματα. Όλοι αυτοί, φίλες και φίλοι , ότι έχουν να δώσουν το έδωσαν. Όλοι αυτοί παριστάνουν τα βαριά χαρτιά της αυτοδιοίκησης στη Ρόδο , με τη διαφορά ότι είναι τόσο βαριά που βούλιαξαν τη Ρόδο.

Πολίτες της Ρόδου
Την Κυριακή, όσοι θέλουν να προχωρήσει μπροστά το νησί μας, έχουν μία επιλογή. Να στηρίξουν την παράταξη μας. Τη Νέα Μέρα. Γιατί είμαστε οι μόνοι που έχουμε πρόγραμμα.
Γιατί η ΝΕΑ ΜΕΡΑ είναι η μόνη που μιλάει με προτάσεις στους πολίτες για την επόμενη μέρα. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε σχέδιο για τη Ρόδο. Είναι καιρός να εμπιστευτούμε νέους ανθρώπους, ανθρώπους που δεν έχουν κομματικές δεσμεύσεις, ανθρώπους με ιδέες και θέληση. Ψηφίζουμε για το νησί μας, για το Δήμο. Δεν ψηφίζουμε κόμμα ή Πρωθυπουργό στις δημοτικές εκλογές. Ψηφίζουμε Δήμαρχο , ικανό Δήμαρχο, απλό Δήμαρχο και προσιτό στο πολίτη.  Δήμαρχο καθαρό και έντιμο. Δήμαρχο που έχει πρόγραμμα. Δήμαρχο που θα είναι μαζί με τους πολίτες την επόμενη μέρα. Η έλλειψη προτάσεων δεν καλύπτεται από το περίσσευμα χρημάτων και τις πολυδάπανες προεκλογικές εκστρατείες.  Η εμπιστοσύνη των πολιτών κερδίζεται και δεν αγοράζεται.  Αν δεχθούμε ότι αγοράζεται τότε υπάρχει ζήτημα δημοκρατίας. Σε αυτές τις εκλογές οι πολίτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο αντιλήψεις. Η μία είναι αυτή που πιστεύει ότι όλα αγοράζονται και όλα πουλιούνται στη μία της εκδοχή και της αποτυχημένης διαχείρισης στην άλλη της εκδοχή.
Είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος , που θέλει το Δήμο Ρόδου ένα κλειστό κύκλωμα για λίγους, με ένα Δήμαρχο απόμακρο που δεν ταυτίζεται με τους πολίτες και την κοινωνία. Η άλλη αντίληψη είναι η δική μας, αυτή που θέλει έναν Ανοιχτό και Δημοκρατικό Δήμο, με ένα Δήμαρχο με ανθρώπινο πρόσωπο, με ανοιχτές τις πόρτες του Δήμου για τους πολίτες. Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ για τη Ρόδο, η παράταξή μας, έχει δεσμευτεί για έναν Ανοιχτό Δήμο με τη δημιουργία αποκεντρωμένων διοικητικών δομών στις δημοτικές ενότητες. Ο Νέος Δήμος Ρόδου, με εμάς δημοτική αρχή, θα εξυπηρετεί τους δημότες από το τηλέφωνο ή το διαδίκτυο, θα στέλνει τα πιστοποιητικά ή τα έγγραφα για τα οποία κάνουν αίτηση στο σπίτι τους. Το κάνουν άλλοι δήμοι. Μπορούμε να το κάνουμε και εμείς.

Ανοιχτός Δήμος σημαίνει ότι ο προϋπολογισμός του Δήμου θα ελέγχεται από εσάς τους πολίτες αλλά και από ειδική επιτροπή ελέγχου , στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων αλλά και εκπρόσωποι των φορέων και της κοινωνίας των πολιτών. Ανοιχτός Δήμος σημαίνει ότι ο πολίτης θα μπορεί να βλέπει το Δήμαρχο. Ανοιχτός Δήμος σημαίνει ελπίδα και προοπτική για τις ξεχασμένες κοινότητες.
Όχι στα λόγια αλλά στην πράξη, αφού σχεδιάζουμε να εκχωρήσουμε συγκεκριμένες αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια και στον πρώτο προϋπολογισμό θα υπάρξει και κατανομή πόρων στις κοινότητες για να μπορούν να υλοποιούν το μικρό, το αυτονόητο έργο που έχει ανάγκη το χωριό, η γειτονιά. Έχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Λέμε λίγα για να τα κάνουμε όλα. Έχουμε θέσει ως στόχο την υλοποίηση 8 μεγάλων έργων και παρεμβάσεων, τα οφέλη των οποίων αφορούν όλο το νησί, τους πολλούς και όχι τους λίγους.

Αναφέρομαι:
-Στην κατασκευή του νέου δρόμου, που θα ξεκινάει από το Νέο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και θα καταλήγει στον υπάρχοντα κόμβο Παστίδας, της οδού Ανατολικές Ακτές – Αεροδρόμιο. Ένας δρόμος, που θα μειώσει την απόσταση από την πόλη προς το αεροδρόμιο και θα αποσυμφορήσει την κυκλοφορία.
-Στην κατασκευή των αγωγών μεταφοράς νερού από το φράγμα Γαδουρά στη Νότια και Δυτική Ρόδο.
-Στις νέες λιμενικές εγκαταστάσεις για την κρουαζιέρα στο λιμάνι της Ρόδου και στην ανακατασκευή των λιμενικών εγκαταστάσεων στην Κάμειρο, αφού η Ρόδος χρειάζεται ένα δεύτερο και σύγχρονο λιμάνι.
-Στον άμεσο εκσυγχρονισμό και στη συνολική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του βιολογικού καθαρισμού.
-Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για την κατασκευή και λειτουργία της Μαρίνας στο Μαντράκι .
-Στην Ολοκλήρωση των Γενικών Πολεοδομικών Σχεδίων σε όλες τις δημοτικές ενότητες και των πολεοδομικών μελετών και πράξεων εφαρμογής που έχουν βαλτώσει και εμποδίζουν να αξιοποιηθούν οι ακίνητες περιουσίες των πολιτών.
Σημαντικό κομμάτι του προγράμματος μας, είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Βελτιώνουμε το επίπεδο καθαριότητας, δίνουμε βαρύτητα στην οδοσάρωση, κάθε δημοτική ενότητα θα έχει τη δική της δομή καθαριότητας με προσωπικό και εξοπλισμό. Επενδύουμε στην ανακύκλωση με γωνιές ανακύκλωσης σε κάθε γειτονιά αλλά και με κινητά σημεία ανακύκλωσης. Περισσότερο πράσινο, περισσότερα λουλούδια στο νησί μας και στη ζωή μας. Προχωράμε στην αναδιοργάνωση του φυτωρίου για να αυξηθεί η παραγωγή δέντρων και φυτών που θα ενισχύσουν το πράσινο στην πόλη της Ρόδου αλλά και στις άλλες δημοτικές κοινότητες.
Άμεση μετεγκατάσταση των Ρομά και απελευθέρωση της περιοχής του καταυλισμού του Καρακόνερου, που θα μετατραπεί σε χώρο πρασίνου και αθλητισμού. Μέσα στην τετραετία υλοποιούμε πρόγραμμα κατασκευής και δημιουργίας νέων, λειτουργικών και πλήρως πιστοποιημένων παιδικών χαρών σε όλες τις δημοτικές ενότητες της Ρόδου, οι οποίες θα είναι φιλικές σε ΑΜΕΑ.
Ο Δήμος της δικής μας δημοτικής αρχής έχει αναπτυξιακή στόχευση. Παρουσιάσαμε εδώ και τρεις μήνες ,το πρόγραμμά μας για τον τουρισμό. Ένα τολμηρό πρόγραμμα , μεγάλων αλλαγών.
Ένα πρόγραμμα που διαχέει τα οφέλη από τον τουρισμό στους πολλούς και όχι στους λίγους. Παρουσιάσαμε πρόγραμμα με αρχή , μέση και τέλος όταν οι άλλοι δεν έχουν παρουσιάσει τίποτα.

Παρουσιάσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που αλλάζει το σημερινό μοντέλο τουριστικής προβολής, συνιστά στροφή στην ποιότητα, στην ανάπτυξη νέων μορφών τουρισμού και στην προσέλκυση επισκεπτών υψηλού εισοδήματος.
Η Ρόδος μετατρέπεται σε home port για την κρουαζιέρα. Με νέες υπηρεσίες στο λιμάνι, με συνεργασίες του Λιμενικού Ταμείου με εταιρείες διαχείρισης κρουαζιέρας, με πληροφοριακό υλικό στους επιβάτες της κρουαζιέρας μέσω εφαρμογής στα κινητά τους τηλέφωνα.
Η πρώτη κίνηση, που θα κάνουμε και σηματοδοτεί την αλλαγή πολιτικής στον τομέα της κρουαζιέρας, είναι η μείωση των τελών ύδρευσης και ελλιμενισμού. Δημιουργούμε Νέο Φορέα Τουριστικής Προβολής με τη μορφή αναπτυξιακής εταιρείας, ένα σύγχρονο οργανισμό διαχείρισης προορισμού. Ενώνουμε όλες τις δυνάμεις και τους φορείς του τουρισμού σε μια ενιαία και συλλογική προσπάθεια προβολής της Ρόδου.
Η Ρόδος θα επενδύσει σε εναλλακτικές και θεματικές μορφές τουρισμού, τον τουρισμό υγείας, τον προσβάσιμο τουρισμό, τον πολιτιστικό, τον θρησκευτικό, τον αθλητικό, τον συνεδριακό και τον γαστρονομικό τουρισμό για να φέρουμε στο νησί μας επισκέπτες υψηλού εισοδήματος και να αυξηθούν τα έσοδα. Η δική μας προγραμματική πρόταση είναι επικεντρωμένη στην ουσιαστική ενίσχυση των μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών αλλά και των επαγγελματιών της Ρόδου. Κάθε νέος ή νέα επιχειρηματίας μέχρι 35 ετών, θα πληρώνει μειωμένα τέλη κατά 50% τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της επιχείρησης και κατά 30% για το δεύτερο και τον τρίτο χρόνο. Δημιουργούμε Γραφείο Στήριξης της Επιχειρηματικότητας στο Δήμο, που θα στηρίζει και θα ενημερώνει επαγγελματίες και επιχειρήσεις για την ένταξή τους σε χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και για ζητήματα που αφορούν στον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Προχωράμε στη θεσμοθέτηση ενός νέου και δίκαιου συστήματος υπολογισμού τελών και υπηρεσιών.
Με υποκατηγορίες στον τρόπο υπολογισμού των τελών, ανάλογα με τη χρήση. Αυτό θα σημαίνει και μειώσεις για ορισμένες κατηγορίες επαγγελματιών. Ο δικός μας Δήμος είναι ο Δήμος της κοινωνικής ευαισθησίας.
Προγραμματική μας πρόταση είναι η δημιουργία νέων δημοτικών ιατρείων που θα παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες στους δημότες αλλά και η στέγαση του τομέα του ΕΚΑΒ στη Νότια Ρόδο, μαζί με την υλοποίηση προγραμμάτων δωρεάν προληπτικής ιατρικής για τους δημότες μας.
Προχωράμε στη δημιουργία νέων παιδικών σταθμών, παράλληλα με τη λειτουργία Σχολής Γονέων που θα παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και ενημέρωση για θέματα της οικογένειας. Δημιουργούμε νέα τμήματα για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης των ατόμων με αναπηρία και δημιουργία Μητρώου ΑμεΑ στο Δήμο Ρόδου. Το επίπεδο πολιτισμού ενός τόπου φαίνεται από τη μεταχείριση των αδέσποτων ζώων. Δική μας δέσμευση είναι η δημιουργία νέου Kυνοκομείου με τη συνεργασία φορέων, φιλοζωικών οργανώσεων και συλλογικοτήτων. Στόχος μας είναι επίσης να αξιοποιήσουμε το τεράστιο πολιτιστικό μας κεφάλαιο , να το συνδέσουμε με τον τουρισμό μας μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, όπως η καθιέρωση του θεσμού του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ. Ένας ακόμα νέος θεσμός για τη Ρόδο θα είναι και η καθιέρωση φεστιβάλ θεματικών ταινιών μικρού μήκους. Στη Ροδιακή Έπαυλη παράλληλα με τη στέγαση της βιβλιοθήκης θα δημιουργήσουμε την Ορχήστρα Μουσικών Συνόλων του Δήμου Ρόδου. Ο πολιτισμός δεν αφορά μόνο στην πόλη της Ρόδου αλλά και στις δημοτικές ενότητες, όπου σχεδιάζουμε τη δημιουργία χώρων πολιτισμού.  Η αρχή θα γίνει από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Κρεμαστής, που θα μετατραπεί σε ένα σύγχρονο χώρο τέχνης και πολιτισμού.
Στη Ροδιακή Έπαυλη παράλληλα με τη στέγαση της βιβλιοθήκης σχεδιάζουμε να δημιουργήσουμε την Ορχήστρα Μουσικών Συνόλων του Δήμου Ρόδου. Ο Δήμος θα στηρίξει με ένα μεγάλο ποσό την τριμερή σύμβαση (Κράτους, Περιφέρειας, Δήμου) για την συντήρηση και ανάδειξη της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου.

Πολίτες της Ρόδου Αυτό είναι το πρόγραμμά μας. Ένα πρόγραμμα που διαμορφώθηκε με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες του νησιού μας. Ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό και κοστολογημένο.
Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει όχι μόνο κατευθύνσεις και στόχους αλλά και διεκδικήσεις. Στο νέο δημοτικό συμβούλιο, η απλή αναλογική και η έλλειψη αυτοδύναμης πλειοψηφίας, επιβάλλει συνεργασίες και συγκλίσεις. Συνεργασία όμως μπορεί να γίνει στη βάση ενός ρεαλιστικού προγράμματος. Εμείς, ως δημοτική αρχή, θα διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο ευρείας συνεργασίας και συναίνεσης για τις μεγάλες και κρίσιμες αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν μπορεί να το κάνει κανένας άλλος, γιατί κανείς τους δεν πιστεύει στην συνεργασία. Το απέδειξαν, αρνούμενοι το διάλογο.
Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ ήρθε για να μείνει. Δεν είναι παράταξη που δημιουργήθηκε μόνο για τις εκλογές. Χτίσαμε σχέσεις ειλικρίνειας με τους πολίτες. Δημιουργήσαμε ισχυρούς δεσμούς με την κοινωνία.
Έχουμε υποψηφίους με ισχυρές κοινωνικές αναφορές , καταξιωμένους, νέα και άφθαρτα πρόσωπα, ικανούς και δημιουργικούς πολίτες. Ήρθαμε για να μείνουμε.
Ήρθαμε για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Με τις προτάσεις, τη δραστηριότητα μας, την αλήθεια. Ήρθαμε για να βγάλουμε τη Ρόδο από την παρακμή και τη φθορά. Να την απαλλάξουμε από τους κακούς διαχειριστές. Από αυτούς που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.
Να την απαλλάξουμε από αυτούς που θέλουν να μετατρέψουν το Δήμο σε ένα κλειστό κύκλωμα μιας ολιγαρχίας. Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ είναι η παράταξη των πολιτών, των απλών ανθρώπων της Ρόδου, των νέων, των καταξιωμένων πολιτών που θέλουν να προσφέρουν , έρχονται για να δώσουν και όχι για να πάρουν.
Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ για τη Ρόδο είναι στο χέρι μας. Σας ζητώ να στείλετε το μήνυμα της ελπίδας και της νίκης σε όλο το νησί. Την Κυριακή πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τη Ρόδο των βαρόνων και των επαγγελματιών της αυτοδιοίκησης. Την Κυριακή γυρίζουμε η Ρόδος αλλάζει. Η νύχτα φεύγει και ξημερώνει μια ΝΕΑ ΜΕΡΑ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την παρουσία σας σήμερα εδώ.
Το δικό μου στήριγμα είστε εσείς και μόνο εσείς. Πάμε μαζί για να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή. Με πίστη στο πρόγραμμά μας και στις ιδέες μας. Με αγάπη για τη Ρόδο μας.

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ