Τοπικές Ειδήσεις

Επείγουσα επιστολή του δημάρχου Ρόδου για την προσωρινή διάθεση του παλαιού νοσοκομείου για τις ανάγκες του Κτηματολογίου

Eπείγουσα επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα, που κοινοποιήθηκε στον γενικό γραμματέα του ίδιου υπουργείου κ. Πάνο Αλεξανδρή και στον υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, απέστειλε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, ζητώντας την άμεση επικύρωση συμφωνητικού για την αποδοχή της προσωρινής διάθεσης προς χρήση του ισογείου και Α’ ορόφου της νέας πτέρυγας του παλαιού νοσοκομείου της Ρόδου.
Στην επιστολή, που συνοδεύεται από έγγραφα που αφορούν στο ιστορικό της υπόθεσης, αναφέρονται τα εξής:
«ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΙΣΟΓΕΙΟΥ και A’ OPOfOY ΝΕΑΣ
ΠΤΕΡΥΓΑΣ, ΠΑΛΑΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ».
Σχετ. Το υπ’ αριθμ. 2/69148/16-12-2019 αίτημα άμεσης μετεγκατάστασης του Κτηματολογίου Ρόδου.
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 54/11-03-2021 (ΑΔΑ.9ΨΦΕΩ1Ρ-Μ3Ν) ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, την οποία και σας επισυνάπτουμε, ικανοποιώντας το παραπάνω σχετικό αίτημα του Κτηματολογίου Ρόδου το οποίο και σας επισυνάπτουμε, σας γνωρίζουμε ότι οι εγκαταστάσεις και τα κλειδιά του σχετικού ακινήτου μας, από της λήψης της ως άνω απόφασης, βρίσκονται άμεσα και παραμένουν στη διάθεσή σας, για την άμεση μεταστέγαση και επαναλειτουργία των εξαιρετικά κρίσιμων υπηρεσιών του Κτηματολογίου Ρόδου, για πρόδηλους λόγους, κατεπείγουσας ήτοι ανάγκης, προστασίας του Δημοσίου Συμφέροντος και Εξυπηρέτησης Κρατικής Λειτουργίας, με πασίδηλο όφελος για τους πολίτες και δημότες μας, αλλά και για την εθνική μας οικονομία.
Σας καλούμε δε με σεβασμό, για την εξουσιοδότηση αρμοδίου, προς υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού για την ως άνω προσωρινή μεταστέγαση κρατικής υπηρεσίας, υπό το καθεστώς και σε πλήρη ισχύ της υπ’ αριθμ. ΔΥ8γ/ΓΠ/174271π.ε./12-02-2009 Απόφασης, της κατά χρήση παραχώρησής του σε εμάς».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου