Τοπικές Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο λόγω έργων

  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα ισχύουν στην πόλη της Ρόδου, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής πεζοδρομίων. Συγκεκριμένα δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων σήμερα (23-03-2019) κατά τις ώρες 08:00-15:00 και την Κυριακή 24-03-2019 κατά τις ώρες 08:00-15:00 επί της οδού Γρίβα, από την διασταύρωσή της με την οδό Μανδηλαρά έως τη συμβολή της με την οδό Δηλμπεράκη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων τροποποιείται ως εξής: Τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Γρίβα θα στρίβουν υποχρεωτικά αριστερά στην οδό Μανδηλαρά και τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Μανδηλαρά θα συνεχίζουν την πορεία τους μόνο ευθεία. Τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Κρήτης θα οδηγούνται σε υποχρεωτική πορεία αριστερά στην οδό Λέοντος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου