Τοπικές Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο για τον εορτασμό της εθνικής επετείου « 25ης Μαρτίου 1821 »

Στο πλαίσιο λήψης αυξημένων μέτρων τροχαίας κατά τον εορτασμό της εθνικής επετείου « 25ης Μαρτίου 1821 » με  σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, κατά τόπους, θα ισχύσουν πρόσθετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη πραγματοποίηση των προγραμματιζόμενων εκδηλώσεων-παρελάσεων.

Όσον αφορά το νησί της Ρόδου την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 θα ισχύσουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

Στην πόλη της Ρόδου, κατά το χρονικό διάστημα από 08,00’  έως 13,00’ ώρες δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων στην πλατεία Ελευθερίας και επί της οδού 7ης  Μαρτίου, από την πλατεία Σύμης έως τη συμβολή της με την Γ. Παπανικολάου.

Επίσης, κατά τις ώρες 10,00’ έως 13,00’ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα τμήματα των οδών:

 

  • Επί της 7ης Μαρτίου, από την πλατεία Σύμης έως τη συμβολή της με την Γ. Παπανικολάου
  • Επί της Γ. Παπανικολάου, από την Αμερικής έως τη συμβολή της με την 7ης Μαρτίου
  • Επί της πλατείας Ελευθερίας
  • Επί της Ιερού Λόχου, από την Αμερικής έως τη συμβολή της με την 7ης Μαρτίου
  • Επί της Αλ. Παπάγου, από την Γ. Αβέρωφ έως την συμβολή της με την 7ης Μαρτίου
  • Επί της Εθελοντών Δωδεκανησίων, από την 25ης Μαρτίου έως τη συμβολή της με την Ιερού Λόχου

Στο Παραδείσι, κατά το χρονικό διάστημα από 09,45’ έως 11,30’ ώρες δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στη συμβολή της με την περιφερειακή Αεροδρομίου, από την είσοδο έως και την έξοδο του Δημοτικού Διαμερίσματος Παραδεισίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της περιφερειακής οδού Αεροδρομίου.

Στην Κρεμαστή, κατά το χρονικό διάστημα από 10.00’ έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων επί της Λεωφόρου Ελευθερίας και συγκεκριμένα από τον Ιερό Ναό της Κοίμησης Θεοτόκου έως τη γέφυρα Κρεμαστής.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της επαρχιακής οδού Κρεμαστής – Μαριτσών και τη συμβολή της προς τον Αερολιμένα Ρόδου.

Για την ανεμπόδιστη διεξαγωγή των εκδηλώσεων, τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την ασφαλέστερη κίνηση οχημάτων και πεζών, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου