Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Δημοπρατούνται τρία έργα

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣΔ ενημέρωσε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα δημοπρατηθούν έργα σε ακόμα τρία γήπεδο της Δωδεκανήσου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Αναλυτικά:
«Ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορήθηκαν για τη συνεδρίαση της Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που έχει ορισθεί για τις 27 Μαρτίου 2019, για την έγκριση όρων δημοπράτησης και ορισμού επιτροπής διαγωνισμού για την προμήθεια:
1. Ποδοσφαιρικού τάπητα και λοιπού εξοπλισμού για τις ανάγκες του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.Δ. στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ρόδου (Ε.Α.Κ.)
2. Συνθετικού χλοοτάπητα στην περιοχή Λειβάδα Δ.Κ. Αρχαγγέλου.
3. Για το 2ο στάδιο – κατακύρωσης του διαγωνισμού για τον ηλεκτροφωτισμό στο γήπεδο Πηγαδίων Καρπάθου.
Οι δεσμεύσεις της Περιφερειακής Αρχής και του Γιώργου Χατζημάρκου τόσο απέναντι στην ΕΠΣΔ, όσο και στα σωματεία της δύναμής της δεν μένουν μόνο στα λόγια, προχωρούν και γίνονται πράξεις με στόχο την αναβάθμιση του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου που με πίστη δεσμευτήκαμε ότι θα υπηρετούμε».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου