Ένα από τα κρισιμότερα εκτός έδρας παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, θα δώσει σήμερα ο Άρης Αρχαγγέλου, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στις 16:00 στο γήπεδο Πυλίου από τον ΔΙ.ΑΣ., με την αναμέτρηση να έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι.
Οι «κιτρινόμαυροι» ταλαιπωρήθηκαν κατά το ταξίδι τους στην Κω, καθώς λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στο νησί μας, το πλοίο αναχώρησε αργότερα από την προκαθορισμένη ώρα απόπλου.
Πάντως οι Αρχαγγελίτες δεν έχασαν την πίστη τους για την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να κατακτήσουν το «τρίποντο», παραμένοντας δυναμικά μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου και της ανόδου.
Το ευχάριστο για τον προπονητή Στάθη Φαρμακίδη είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες, αφού τόσο ο Κώστας Μάλλιος όσο και ο Ανδρέας Χατζηλιόντας που ταλαιπωρήθηκαν από ενοχλήσεις, ακολούθησαν την αποστολή και βρίσκονται στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώθηκε την Τετάρτη στο γήπεδο Αρχαγγέλου, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ