Τοπικές Ειδήσεις

Οι μισθώσεις του ΟΔΑΠ (πρώην Τ.Α.Π) στη συνάντηση του κ. Βασ. Υψηλάντη, με την πρόεδρο του ΟΔΑΠ 

Με την κ. Νικολέττα Διβάρη-Βαλάκου, Πρόεδρο του Οργανισμού Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων (ΟΔΑΠ) συναντήθηκε ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης με την οποία συζήτησε θέματα που αφορούν τη διαχείριση των ακινήτων του δημοσίου, διαχείρισης του πρώην ΤΑΠΑ και νυν ΟΔΑΠ, στα Δωδεκάνησα .

Κατά τη συζήτηση ο βουλευτής Δωδεκανήσου ενημερώθηκε για το πώς επιδιώκει ο ΟΔΑΠ να αντιμετωπίσει τις μισθώσεις των ακινήτων του δημοσίου, υπό την διαχείριση του, που έχουν λήξει και ζήτησε λόγω της πανδημίας αλλά και της εν γίνει οικονομικής κατάστασης να παγώσουν οι εξώσεις αλλά και να εξευρεθεί λύση που δεν θα αδικεί τους επαγγελματίες.

Η κ. Διβάρη-Βαλάκου διαβεβαίωσε τον βουλευτή Δωδεκανήσου ότι ειδικά για τη διαχείριση των ακινήτων ΟΔΑΠ στη Ρόδο ετοιμάζεται μελέτη που θα δίνει κατευθύνσεις σχετικά με την ορθολογιστική διαχείρισή τους, ενώ θα εξεταστούν και τα σχετικά αιτήματα που έθεσε ο βουλευτής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου