Τοπικές Ειδήσεις

Η ΔΕΗ για τις διακοπές ρεύματος στη Ρόδο

Αναφορικά με τις δύο πρόσφατες διακοπές παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στη Ρόδο, η ΔΕΗ εκφράζει τη λύπη της προς τους πελάτες της και ζητά την κατανόησή τους.
Τα αίτια των δύο συμβάντων διερευνώνται από κοινού με τον ΔΕΔΔΗΕ και το σχετικό πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί τις προσεχείς ημέρες, οπότε αφενός θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις και αφετέρου θα δρομολογηθούν τα αναγκαία μέτρα για την αποφυγή επανάληψης παρόμοιων φαινομένων. Πάντως η ΔΕΗ διαβεβαιώνει τους πολίτες και τις αρχές της Ρόδου ότι οι διακοπές δεν οφείλονται σε έλλειψη διαθεσιμότητας, και πολύ περισσότερο επάρκειας των μονάδων παραγωγής. Είναι άλλωστε γνωστό ότι το καλοκαίρι, και ιδιαίτερα τον Αύγουστο, οι μονάδες της ΔΕΗ (ΑΗΣ Σορωνής και Κατταβιάς) ανταπεξήλθαν και κάλυψαν πλήρως τη ζήτηση, η οποία τότε ήταν περίπου τετραπλάσια σε σχέση με αυτή κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διακοπών
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου