Από νωρίς το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014, άρχισαν να καταπλέουν στο λιμάνι της Καλύμνου τα ιστιοφόρα σκάφη που συμμετέχουν στο « 26ο ΒODRUM CUP-2014» και που ξεκίνησαν από την Αλικαρνασσό.
Στο χώρο από Δημαρχείο έως Βουβάλη όπου είχε προβλεφθεί να ελλιμενιστούν έχει ήδη δημιουργηθεί το αδιαχώρητο και ήδη τα υπόλοιπα σκάφη που συνεχίζουν να καταφτάνουν αναζητούν μια θέση για να προσδέσουν σε άλλα σημεία του λιμανιού.
Οι αγώνες ξεκίνησαν τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 και η Κάλυμνος είναι ο πρώτος ελληνικός προορισμός .
Τα σκάφη με τα πληρώματα τους θα διανυκτερεύσουν στο νησί μας και θα αναχωρήσουν αύριο γύρω στις 11 το πρωί για Λέρο.
Το πρόγραμμα και οι διαδρομές είναι:
-Στις 20 Οκτωβρίου η τελετή έναρξης
-Στις 21 Οκτωβρίου στον κόλπο του Μπόντρουμ
-Στις 22 Οκτωβρίου Μπόντρουμ –Κάλυμνος ,
-Στις 23 Οκτωβρίου Κάλυμνος- Λέρος
Το Bodrum Cup είναι ένας ετήσιος αγώνας που πραγματοποιείται την τρίτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και πάνω από εκατό ξύλινα γιοτ συμμετάσχουν σε αυτό το διαγωνισμό τεσσάρων ημερών.
Τα περισσότερα από τα συμμετέχοντα σκάφη είναι gullets, άνετα ,πολύ περιποιημένα επιπλωμένα με καναπέδες, ξαπλώστρες και μοκέτες στα δάπεδα.
Να σημειώσουμε ότι η Κάλυμνος περιλαμβανόταν και στο ΒODRUM CUP του 2012 και τότε είχαν έλθει στο νησί μας 80 σκάφη με 500 άτομα επιβαίνοντες

kalymnos-news.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ