ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταγγελία για ιατρό στο tripadvisor

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Γιατρος
Μέγεθος γραμμάτων

Στον γνω­στό ιστό­το­πο tripadvisor αναρ­τή­θη­κε την 17η Αυ­γού­στου 2017 μή­νυ­μα από Αγγλο του­ρί­στα στη Νότια Ρόδο, ο οποί­ος ζητά ενη­μέ­ρω­ση για τον τρόπο χρέ­ω­σης ια­τρι­κών υπη­ρε­σιών στην Ελ­λά­δα.

Σύμ­φω­να με την ανάρ­τη­ση ο του­ρί­στας υπέ­φε­ρε από αλ­λερ­γι­κή αντί­δρα­ση σε τσί­μπη­μα από κου­νού­πι, το χέρι του πρή­στη­κε και του συ­ντα­γο­γρα­φή­θη­κε αντι­βί­ω­ση και μια κρέμα που κό­στι­σαν 40 ευρώ στο φαρ­μα­κείο.

Ο ια­τρός, που τον εξέ­τα­σε για πέντε λεπτά της ώρας, όπως υπο­στη­ρί­ζει, του ζή­τη­σε αμοι­βή ύψους 100 ευρώ.

Ο ια­τρός φέ­ρε­ται μά­λι­στα να μην δέ­χτη­κε την κάρτα του και ανα­γκά­στη­κε να επι­στρέ­ψει στο ια­τρείο για να του κα­τα­βά­λει την ως άνω αμοι­βή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.