Το πρώτο τουρνουά τένις της νέας σεζόν θα διοργανώσει ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης, με την πρώτη ημέρα των αγώνων να έχει ορισθεί για τις 7 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το πρωτάθλημα Μονών Ανδρών και Γυναικών Γ’ κατηγορίας με την ονομασία 3 speed, το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου σε Κορακόνερο και Έλλη.

Κύρια επιφάνεια του τουρνουά θα είναι  τα χωμάτινα γήπεδα του ΡΟΑ, ενώ σε περίπτωση που και οι δύο αθλητές επιθυμούν, μπορούν να αλλάξουν επιφάνεια γηπέδου. Τα διαθέσιμα γήπεδα είναι 5 quick, 2 χωμάτινα και 3 μοκέτες (Έλλη-Baya).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου (18.00), στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ και στον κ. Παπαγαπητού ή στο email: skoureuge@yahoo.gr ή μέσω facebook. Επιδιαιτητής των αγώνων θα είναι οι κ. Γιάννης Σεΐτης και Θέμος Πιστόλας, με τον δεύτερο να εκτελεί παράλληλα χρέη ιατρού και διευθυντή του τουρνουά.

Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα είναι στα δύο νικηφόρα σετ στα 6 games, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρχει super tie break στα 10. Στον τελικό θα υπάρχει τρίτο σετ στα 6 games. Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί εντός διάρκειας τριών εβδομάδων με την ημερομηνία λήξης να έχει ορισθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η κλήρωση του τουρνουά θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 18.00, ενώ οι συμμετοχές και τα ταμπλό θα αναρτηθούν στο site του ομίλου, στο facebook και στον πίνακα ανακοινώσεων του συλλόγου.

Η συμμετοχή των αθλητών έχει ορισθεί στα 10 ευρώ, χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση, όμως θα πρέπει να αγωνίζονται με δικές τους μπάλες. Οποιοσδήποτε θέλει να αλλάξει κατηγορία μπορεί να το κάνει μόνο μετά από συνεννόηση με τους κ. Σεΐτη και Πιστόλα και μόνο έως τη δήλωση συμμετοχής του. Οι αγώνες μπορούν να οριστούν και κατόπιν συνεννόησης των παικτών με τον διευθυντή του τουρνουά. Οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μόνο μετά την καταβολή του παραβόλου, ενώ οι ενστάσεις μόνο εάν συνοδεύονται επίσης από παράβολο ενίσχυσης του ομίλου (10 ευρώ).

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ