ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βασ. Υψηλάντης « Οι Δωδεκανήσιοι θέλουν ισχυρή αυτοδυναμία για τον Κυριάκο και περισσότερες έδρες της Ν.Δ. στα Δωδεκάνησα»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
87

Ο υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Δω­δε­κα­νή­σου Βα­σί­λης Α Υψη­λά­ντης, μετά την συμ­με­το­χή του στην κε­ντρι­κή προ­ε­κλο­γι­κή ομι­λία της ΝΔ στη Ρόδο, με την Ντόρα Μπα­κο­γιάν­νη, συ­νε­χί­ζει κοι­νές επι­σκέ­ψεις, με άλ­λους υπο­ψή­φιους βου­λευ­τές της Νέας Δη­μο­κρα­τί­ας και εκ­προ­σώ­πους της ΔΕΕΠ ΝΔ Δω­δε­κα­νή­σου και της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ρόδου, σε διά­φο­ρα ση­μεία του νη­σιού.

Συ­γκε­κρι­μέ­να, στις 21.6 το πρωί, πε­ριό­δευ­σαν στις συ­νοι­κί­ες Αγίου Νι­κο­λά­ου, Μη­τρο­πό­λε­ως και Κόβα ενώ το από­γευ­μα επι­σκέ­φθη­καν την Δη­μο­τι­κή Ενό­τη­τα Αφά­ντου.

Χθες το πρωί με την ΔΕΕΠ ΝΔ την πρό­ε­δρο, τα μέλη και τους υπο­ψή­φιους βου­λευ­τές επι­σκέ­φθη­καν το κέ­ντρο της πόλης και υπη­ρε­σί­ες και το από­γευ­μα το δη­μο­τι­κό δια­μέ­ρι­σμα Αρ­χαγ­γέ­λου και τις κοι­νό­τη­τες Μα­λώ­νας, Μά­σα­ρι.

Σή­με­ρα το πρωί επι­σκέ­φθη­καν τις υπη­ρε­σί­ες στο κτί­ριο της ΔΟΥ Ρόδου και τα πα­ρα­κεί­με­να κα­τα­στή­μα­τα ενώ το από­γευ­μα επι­σκέ­πτο­νται τις Κα­λυ­θιές και τι Φα­λη­ρά­κι.

Με το τέλος το πε­ριο­δειών ο Βα­σί­λης Α. Υψη­λά­ντης δή­λω­σε ότι : « Οι Δω­δε­κα­νή­σιοι θέ­λουν ισχυ­ρή αυ­το­δυ­να­μία για τον Κυ­ριά­κο και πε­ρισ­σό­τε­ρες έδρες της Νέας Δη­μο­κρα­τί­ας στα Δω­δε­κά­νη­σα. Αυτό θα προ­κύ­ψει με βε­βαιό­τη­τα στην κάλπη της 25ης Ιου­νί­ου»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.