Αθλητικά

Άγιος Γεώργιος: Η μέρα που αποφασίζει για το μέλλον του

Ενώπιον κρίσιμων αποφάσεων, οι οποίες και θα καθορίσουν την επόμενη μέρα του συλλόγου, θα βρεθούν σήμερα τα μέλη και οι φίλοι του Αγίου Γεωργίου. Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μαλώνας, έχει ως σημαντικότερο θέμα της τη λήψη απόφασης για την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζονται οι «κιτρινόμαυροι» τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε συνέχεια των όσων συζητήθηκαν πρόσφατα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των μελών του διοικητικού συμβουλίου. Αρκετοί παράγοντές του είχαν εκφράσει τον έντονο προβληματισμό τους για τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας να ανταπεξέλθει χωρίς «αναταράξεις» στις σημαντικά αυξημένες οικονομικές αλλά και αγωνιστικές απαιτήσεις του επόμενου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, ρίχνοντας στο τραπέζι την ιδέα ο «Άγιος» να πατήσει φρένο, να επιλέξει τη συμμετοχή του στη Β’ κατηγορία και να παλέψει για την επιστροφή του, όταν το περιβάλλον γίνει πιο ευνοϊκό.
Η ανακοίνωση-πρόσκληση ενόψει της σημερινής Γενικής Συνέλευσης:
«Σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση την Κυριακή 22/5/2022 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μαλώνας και ώρα 17:00 με θέματα:
Α) Τροποποίηση καταστατικού με εναρμόνιση στο αθλητικό νόμο
Β) Απολογισμός (διοικητικός- οικονομικός) και πεπραγμένα τελευταίας αγωνιστικής περιόδου
Γ) Λήψη απόφασης για συμμετοχή στην επόμενη αγωνιστική περίοδο (Α’ ή Β’ κατηγορία)
Δ) Λοιπά θέματα
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα (Κυριακή 29/5) την ίδια ώρα (17:00) και στον ίδιο τόπο».

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου