ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι λέει ο Δήμος Ρόδου για τις λακκούβες στα Κρητικά και το δημοσίευμα της ‘δ’

news room 1 λεπτό ανάγνωση
κρητικα

Εγι­ναν «δου­λειές του πο­δα­ριού» και όχι απο­κα­τά­στα­ση

Από την Διεύ­θυν­ση Τε­χνι­κών Υπη­ρε­σιών του Δήμου Ρόδου μας απε­στά­λη προς δη­μο­σί­ευ­ση η ακό­λου­θη επι­στο­λή, σε απά­ντη­ση σχε­τι­κού σχο­λί­ου (μια μόνο πα­ρα­τή­ρη­ση: πρό­κει­ται, όχι για απο­κα­τά­στα­ση, αλλά για «δου­λειές του πο­δα­ριού» όπως προ­κύ­πτει και από τις φω­το­γρα­φί­ες του Δήμου, που αφή­νουν μά­λι­στα πίσω τους και «ταυ­τό­τη­τα»):

«K. διευ­θυ­ντά,

στο ση­με­ρι­νό φύλλο σας (21/5/2015) στην τε­λευ­ταία σε­λί­δα κά­νε­τε ανα­φο­ρά, για τις τε­ρά­στιες λακ­κού­βες που θέ­τουν σε κίν­δυ­νο την ασφά­λεια των οδη­γών. Πα­ρα­θέ­τε­τε δε φω­το­γρα­φία από τα Κρη­τι­κά, όπου φαί­νε­ται μια με­γά­λη λακ­κού­βα, με κάδο έμπρο­σθεν αυτής, λέ­γο­ντας ότι ει­δι­κά τη νύχτα θέτει σε κίν­δυ­νο του διερ­χό­με­νους.

Δεν αμ­φι­σβη­τού­με ότι η κα­τά­στα­ση των δρό­μων στο νησί μας δεν είναι στην επι­θυ­μη­τή κα­τά­στα­ση, ει­κό­να που δυ­στυ­χώς επα­να­λαμ­βά­νε­ται κάθε χρόνο αυτήν την εποχή, μετά τον χει­μώ­να. Όμως στο συ­γκε­κρι­μέ­νο ση­μείο όπως και στη γε­νι­κό­τε­ρη πε­ριο­χή από Ψα­ρο­πού­λα έως και τα Κρη­τι­κά προ­χτές (Τρίτη 19/5) έγινε μια με­γά­λή επι­χεί­ρη­ση σπο­ρα­δι­κών απο­κα­τα­στά­σε­ων, όπως βλέ­πε­τε και από τις φω­το­γρα­φί­ες που σας στέλ­νου­με συ­νημ­μέ­να. Το πρωί έγινε η απο­μά­κρυν­ση των σα­θρών στοι­χεί­ων και προ­γε­νέ­στε­ρου «κρύου ασφαλ­το­μίγ­μα­τος» απ’ όλες τις λακ­κού­βες και κα­τό­πιν προ­βή­κα­με στην κά­λυ­ψη με «ζεστό ασφαλ­τό­μιγ­μα». Δε­δο­μέ­νης της σπο­ρα­δι­κό­τη­τας των επεμ­βά­σε­ων, τα συ­νερ­γεία μας κα­τά­φε­ραν να εκτε­λέ­σουν όλες τις ερ­γα­σί­ες χωρίς να απο­κλει­στεί ο δρό­μος. Η φω­το­γρα­φία που πα­ρα­θέ­τε­τε, ελή­φθη στο με­σο­διά­στη­μα, δη­λα­δή εντός δύο – τριών ωρών (στέλ­νε­ται φω­το­γρα­φία στο ίδιο ση­μείο, την ίδια  ημέρα λίγο αρ­γό­τε­ρα). Όσο για τον προει­δο­ποι­η­τι­κό κάδο, απο­τε­λεί προ­φα­νώς αυ­το­σχε­δια­σμό της στιγ­μής από το συ­νερ­γείο του Δήμου, προ­κει­μέ­νου να απο­μα­κρυν­θεί προ­σω­ρι­νά από το  ση­μείο, το οποίο δεν προσ­δί­δει βέ­βαια τον απαι­τού­με­νο επαγ­γελ­μα­τι­σμό στο συ­νερ­γείο μας, αλλά δεν πα­ρέ­μει­νε στο οδό­στρω­μα για με­γά­λο διά­στη­μα και βε­βαί­ως σε καμιά πε­ρί­πτω­ση τη νύχτα.

Η πα­ρού­σα ενη­μέ­ρω­ση δεν απο­τε­λεί σε καμιά πε­ρί­πτω­ση μομφή προς την εφη­με­ρί­δα σας, όμως επει­δή χτες ο Δήμος στο συ­γκε­κρι­μέ­νο ση­μείο έκανε αυτό που οι συ­μπο­λί­τες μας θέ­λουν : απε­κα­τέ­στη­σε τα κακώς κεί­με­να σε οδο­στρώ­μα­τα της πόλης, θε­ω­ρή­σα­με επι­βε­βλη­μέ­νη την πλήρη ενη­μέ­ρω­ση του κοι­νού σας για τις προ­χτε­σι­νές ερ­γα­σί­ες.

με εκτί­μη­ση

Δ/νση Τε­χνι­κών Υπη­ρε­σιών

Δήμου Ρόδου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Γιωργος  /  24.05.2015 02:32

    Κανεις δεν ενδιαφερεται πια για την Ροδο, Αλλοι για την καρεκλα τους και αλλοι για το τι θα βγαλουμε εφετος.

  • staurosorodios  /  23.05.2015 11:43

    Ηθικοί αυτουργοί σε ατύχηματα που γίνονται στη Ρόδο. Άνθρωποι ανίκανοι σε υπεύθυνες θέσεις.

  • Aggelos Aggelos  /  23.05.2015 09:57

    Και το δούλεμα συνεχίζεται !!!

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.