Αθλητικά

Σκοπευτικός Σύλλογος Ρόδου: Πρωτιά για τον Κώστα Χαλκιόπουλο στο Πανελλήνιο πρακτικής σκοποβολής

Κώστας Χαλκιόπουλος και Μιχάλης Μαμαλίγκας συμμετείχαν στους δύο πρώτους αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος πρακτικής σκοποβολής, με τον Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής:
«Ο Σκοπευτικός Σύλλογος Ρόδου (ΣΚ.Ο.Ρ.) συμμετείχε στους δυο πρώτους αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος πρακτικής σκοποβολής IPSC για το 2022, με τους αθλητές Κώστα Χαλκιόπουλο και Μιχάλη Μαμαλίγκα.
Οι αγώνες έγιναν στην Σαλαμίνα και στον Πυργετό και ήταν επιπέδου Level III, με πολλά απαιτητικά και τεχνικά στάδια.
Η παρουσία των σκοπευτών μας ήταν αρκετά καλή, με τον Μιχάλη Μαμαλίγκα που είναι ένας νέος υποσχόμενος σκοπευτής (με μόλις ένα μεγάλο αγώνα στο ενεργητικό του πριν τον πρώτο αγώνα της Σαλαμίνας) να κατατάσσεται 19ος στη Σαλαμίνα και 22ος στον Πυργετό στην ανταγωνιστική κατηγορία της Production ανάμεσα σε 62 σκοπευτές.
Ο Κώστας Χαλκιόπουλος συμμετείχε στην κατηγορία Production Optics.
Στον πρώτο αγώνα της Σαλαμίνας κατετάγη 4ος στην γενική και 1ος στην κατηγόρια Senior και στο δεύτερο αγώνα στον Πυργετό, ήταν 2ος στην γενική (με μόλις 1 πόντο πίσω από τον πρώτο με ποσοστό 99,9%) και 1ος στην κατηγόρια Senior.
Οι αγώνες αυτοί είναι και για την επιλογή της Εθνική μας Ομάδας που θα μας αντιπροσωπεύσει του χρόνου, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κόρινθο.
Επόμενοι αγώνες στην Ελλάδα θα είναι στην Ορεστιάδα τέλη Ιουνίου και στη Ρόδο στον Πανελλήνιο την 1η Οκτωβρίου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου