Πολιτιστικά

Γιώργος Πάττας-Κέρδισε το 2ο Βραβείο σε Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό

Ο Ροδίτης Συγγραφέας Γιώργος Πάττας με το παραμύθι “Το μαγικό ταξιδιάρικο μαξιλάρι” κέρδισε το 2ο Βραβείο στην κατηγορία “Παιδικό Παραμύθι”, στον 1ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2020-2021 που πραγματοποιήθηκε από τις Εκδόσεις Hλιαχτίδα.

Το παραμύθι μάλιστα θα συμπεριληφθεί σε συλλογική έντυπη έκδοση όπως αναφέρουν και οι διοργανωτές:

«Τα δέκα παιδικά παραμύθια που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία βάσει της αξιολόγησης της κριτικής επιτροπής, θα συμπεριληφθούν σε συλλογική έντυπη έκδοση των εκδόσεων Ηλιαχτίδα».

Η επιστολή που έχει αποσταλεί στον ανωτέρω έχει ως εξής:

ΒΡΑΒΕΙΟ

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε, πως η συμμετοχή σας στον Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2020-2021, διοργάνωσης «Εκδόσεις Ηλιαχτίδα» με τον τίτλο

«Το μαγικό ταξιδιάρικο μαξιλάρι», απέσπασε το 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία «Παιδικό Παραμύθι».

Με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τη διάκρισή σας! Παρακαλούμε, δεχθείτε τις ολόθερμες ευχές μας, για πολλές και μεγαλύτερες, μελλοντικές επιτυχίες στο πνευματικό σας έργο.

Σε μεταγενέστερο χρόνο και μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες διασφάλισης της δημόσιας υγείας από την πανδημία, θα οριστεί ημερομηνία για την απονομή των βραβείων – επαίνων στους διακριθέντες και των αναμνηστικών διπλωμάτων στους λοιπούς συμμετέχοντες, για την οποία θα ενημερωθείτε εγκαίρως με νέα, ξεχωριστή ανακοίνωση.

Ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες για όλους, σας ευχόμαστε υγεία, γαλήνη και δύναμη.

Ευχή μας, ο διαγωνισμός αυτός να αποτελέσει την αφετηρία για μια λαμπρή πορεία στη συγγραφή, με ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις!

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου