Τοπικές Ειδήσεις

Υποψήφια με τη “ΝΕΑ ΜΕΡΑ”και τον Στράτο Καρίκη η Αναστασία Διακοσταυριανού

Αναστασία Διακοσταυριανού : ‘’ Με το Στράτο Καρίκη και τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ για να γίνει πιο ανθρώπινη και πιο όμορφη η Ρόδος.’’

Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ παρουσιάζει σήμερα μια νέα υποψήφια με ξεχωριστή ευαισθησία για τα ζητήματα του περιβάλλοντος και του πολιτισμού.

Είναι η Αναστασία Διακοσταυριανού-Μίχαλου, ένα νέο, άφθαρτο, φωτεινό και καθαρό πρόσωπο που έχει ιδέες, ενθουσιασμό και μεγάλη όρεξη για να προσφέρει ουσιαστικό έργο στον τομέα του περιβάλλοντος και του πολιτισμού.

Η Αναστασία εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών και είναι μητέρα δύο παιδιών. Έχει  αποφοιτήσει από την ΤΕΣΤΕ Ρόδου ( Τεχνική Επαγγελματική Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων ) και συνέχισε τις σπουδές της στη πόλη «Bath» της Αγγλίας με υποτροφία από την σχολή.

Έχει διακριτή παρουσία και δραστηριότητα στο κοινωνικό πεδίο μέσα από την ενεργό  συμμετοχή της σε συλλόγους όπως ο Σύλλογος Περιβάλλοντος Ρόδου, ο Σύλλογος Αυτοάνοσων νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου ‘’ Θάλεια’’ κ.α

Η Αναστασία Διακοσταυριανού ενώνει τις δυνάμεις της μαζί μας για να πετύχουμε συγκεκριμένους στόχους, όπως:

-Η βελτίωση των πάρκων και η ενίσχυση του πρασίνου.

-Η δημιουργία παιδικής χαράς για τα ΑμεΑ.

-Η αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου «Καλλιπάτειρα» στο Κορακόνερο .

Η Αναστασία Διακοσταυριανού σε δήλωση της, αναφέρει: ‘’ Το Περιβάλλον είναι  Πολιτισμός  και ο Πολιτισμός αναδεικνύεται  μέσα από τους Ανθρώπους και το Περιβάλλον. Θα είμαι υποψήφια με τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ και το Στράτο Καρίκη για να κάνουμε πιο όμορφη και πιο ανθρώπινη τη Ρόδο μας.’’

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου