Τοπικές Ειδήσεις

Μπακογιάννη για Τσίπρα: Επί πρωθυπουργίας του ήθελαν να κάνουν την Κάρπαθο δεύτερο Κανάβεραλ

Ντόρα Μπακογιάννη

Tον πρόσφατο αντιαμερικανισμό του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη, περιγράφοντας την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ως την πιο φιλοαμερικανική που έχει περάσει από τη χώρα.

Είπε η κ. Μπακογιάννη σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Καθημερινή»:

«Προφανώς ο κ. Τσίπρας θέλει να ξεχάσει ότι κυβέρνησε, είναι κάτι στο οποίο ταυτίζεται με την ελληνική κοινωνία. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν η πιο φιλοαμερικανική κυβέρνηση που είχε ποτέ η Ελλάδα.

Η τοποθέτησή του για την Αλεξανδρούπολη και τις βάσεις ήταν μια έκπληξη για όποιον γνωρίζει τι διαπραγματευόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην εξουσία.

Επί πρωθυπουργίας του ο υπουργός και εταίρος του Πάνος Καμμένος συζητούσε η Κάρπαθος να λειτουργήσει σαν εναλλακτικό αεροδρόμιο του Κανάβεραλ.

Έχω την αίσθηση και το είπα και στη βουλή ότι ο κ. Τσίπρας κάνει μια προσπάθεια να αντιγράψει το 2012. Μόνο που δεν έχει καταλάβει ότι το 2012 δεν είναι 2022».

Πηγή mononews.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.