Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση Βασ. Υψηλάντη με το ΔΣ του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Δωδ/σου και τους Προέδρους των ΔΚ Ατταβύρου και Καμείρου

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α Υψηλάντης είχε συνάντηση και αντάλλαξε σκέψεις και ιδέες με τον Πρόεδρο των Εφέδρων Αξιωματικών Δωδεκανήσου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Κατά την συνάντηση ο Βασίλης Α Υψηλάντης εξήρε το εθνικό και κοινωνικό έργο του Σ.Ε.Α.Δ. και υποσχέθηκε να είναι πάντα κοντά τους , σε όλες τις ανάγκες του Συνδέσμου στο Νομό μας. Ο Πρόεδρος κ. Παυλίδης σε αναγνώριση της άριστης επικοινωνίας που έχει ο κ. Υψηλάντης μαζί τους, όλα αυτά τα χρόνια, του επέδωσε τιμητική πλακέτα.

Εξάλλου ο Βασίλης Α Υψηλάντης επισκέφθηκε τις Δημοτικές Ενότητες Ατταβύρου και Καμείρου, όπου παρουσία και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Νεκτάριου Φλοσκάκη, είχε εποικοδομητική συνεργασία με τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων για τα σοβαρά ζητήματα των δυο αυτών περιοχών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου