ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρ.Ο.Α.: Ευχαριστίες σε Κολιάδη για τους προβολείς

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΑ- Τενις

Ο ηλε­κτρο­φω­τι­σμός στις εγκα­τα­στά­σεις του Ρο­δια­κού Ομί­λου Αντι­σφαί­ρι­σης στο Κο­ρα­κό­νε­ρο ενι­σχύ­θη­κε, καθώς το­πο­θε­τή­θη­καν επι­πλέ­ον προ­βο­λείς, έπει­τα από πρω­το­βου­λία του προ­έ­δρου του ΔΟΠΑΡ Αλέ­ξαν­δρου Κο­λιά­δη.

Με αφορ­μή την το­πο­θέ­τη­ση των προ­βο­λέ­ων, το διοι­κη­τι­κό συμ­βού­λιο του Ομί­λου εξέ­δω­σε την ακό­λου­θη ανα­κοί­νω­ση προς τον επι­κε­φα­λής του Ορ­γα­νι­σμού:

«Το Δ.Σ. του Ρο­δια­κού Ομί­λου Αντι­σφαί­ρι­σης ευ­χα­ρι­στεί τον πρό­ε­δρο του ΔΟΠΑΡ Αλέ­ξαν­δρο Κο­λιά­δη για την χο­ρη­γία των πα­λαιών προ­βο­λέ­ων του Καλ­λι­πά­τει­ρα για την ενί­σχυ­ση του φω­τι­σμού των γη­πέ­δων τένις.

Επί­σης εκ­φρά­ζου­με την ικα­νο­ποί­η­σή μας για την τή­ρη­ση των δε­σμεύ­σε­ών του ένα χρόνο μετά την συ­γκέ­ντρω­ση στο δη­μαρ­χείο των αθλη­τι­κών φο­ρέ­ων του νη­σιού για απο­κα­τά­στα­ση και συ­ντή­ρη­ση των αθλη­τι­κών υπο­δο­μών του νη­σιού, ση­μα­σία στην ασφά­λεια και στην ποιό­τη­τα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.