Αθλητικά

«Νίκος Κυπραίος»: Τον τίμησαν όπως του άξιζε

ΕΠΣΔ- ΝΙΚΟΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ (5)

Σήμερα το μεσημέρι στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, διεξήχθη φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην μνήμη του Νίκου Κυπραίου, που διοργάνωσε η ΕΠΣΔ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αγάπης.
Αντιμέτωπες ήταν η ομάδα των διαιτητών με την αντίστοιχη της Ένωσης την οποία συγκροτούσαν, μέλη της Ε.Ε, παράγοντες, προπονητές και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, με όλους να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, τιμώντας την μνήμη του Νίκου Κυπραίου.
Το φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα έγινε για 6η συνεχόμενη χρονιά και πλέον αποτελεί θεσμό για το νησί μας τις ημέρες των γιορτών. Το τελικό αποτέλεσμα μικρή σημασία είχε, με όλους τους παρευρισκόμενους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το 2019.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ↗

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.