Εντυπωσιακός στο β’ ημίχρονο ο Ιπποκράτης Κω κέρδισε άνετα (87-61) τη Νίκη στο Μαρούσι και έκανε το 5 στα 5, στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Μιχάλη Καπλανίδη δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες για να διατηρήσει το αήττητο της και πλέον είναι η μοναδική που έχει μόνο νίκες στον όμιλο. Με κορυφαίους τους Χαρίση, Χρύση, Ασημακόπουλο και Τρύπα, ο Ιπποκράτης πρόσθεσε άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του, αποδεικνύοντας ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 14-19, 35-41(ημ.), 47-63, 61-87
Διαιτητές: Σταθόπουλος- Λεκατσάς
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Χρυσόγελος): Μαραγκίδης 3(1), Σιδέρης 3(1), Οικονόμου, Κοντογιάννης 17(1), Σημιτζής 8(2), Τσεκένης Ι. 2, Χαραλάμπης 4, Σκούταρης 10(2), Τσεκένης Α. 7(1), Ευαγγελούδης 7, Αγγελής
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Καπλανίδης): Κουκουράβας 8, Τρύπας 14(4), Πλευράκης, Παπαδημητρίου 2, Ασημακόπουλος 19(1), Γκοράτσας 1, Χαρίσης 21(1), Χρύσης 20(3), Κατσούβας, Χατζηγιακουμής 2.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.