Τοπικές Ειδήσεις

«Πολύπλευρη και διαχρονική η προσφορά των Εφέδρων Αξιωματικών»

Κοντά στους Εφέδρους Αξιωματικούς βρέθηκε ο Υφυπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας που παρακολούθησε την εκπαίδευση τους στο στρατόπεδο των Πεταλούδων στη Ρόδο.

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η αναβάθμιση των γνώσεων των εφέδρων, η ενίσχυση της υπηρεσιακής ετοιμότητας των στρατιωτικών μονάδων, αλλά και η ενδυνάμωση των δεσμών ανάμεσα στο μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό και τους Εφέδρους Αξιωματικούς.

Ο Μάνος Κόνσολας έδωσε συγχαρητήρια στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Δωδεκανήσου για τη δραστηριότητα που επιδεικνύει και την πολύπλευρη και διαχρονική προσφορά του στην πατρίδα.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για το γεγονός ότι είμαι ένας από τους υπηρετούντες Έφεδρους Αξιωματικούς στην 95 ΑΔΤΕ, ως Έφεδρος Ίλαρχος.

Διαβεβαιώνω ότι o Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγος κ. Φλάρης Νικόλαος αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια της Ρόδου, διατηρώντας υψηλό το ηθικό των Αξιωματικών μας αλλά και το φρόνημα των ενόπλων δυνάμεων.

Αποτελεί δε, ανώτερη επιδίωξή του, η μέσω διερεύνησης και καταγραφής συγκεκριμένων αναγκών εκπαίδευσης εστίαση και έμφαση στην περαιτέρω επιμόρφωση του μείζονος κεφαλαίου των Εφέδρων Αξιωματικών.

Η πατρίδα χρειάζεται Εφέδρους που διαρκώς εκπαιδεύονται και αποκτούν νέες γνώσεις που είναι απαραίτητες για την αμυντική στρατηγική και ικανότητα της χώρας μας.

Οι Έφεδροι αποτελούν το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις ένοπλες δυνάμεις και στην κοινωνία», επισήμανε ο Μάνος Κόνσολας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου