Τοπικές Ειδήσεις

6 ελληνικοί προορισμοί στις κορυφαίες εμπειρίες διακοπών της TUI παγκοσμίως-Δείτε ποιοι στη Δωδεκάνησο

Έξι εμπειρίες σε τέσσερα ελληνικά νησιά (Ρόδος, Ζάκυνθος, Κρήτη και Κως), συμπεριλαμβάνονται στις κορυφαίες εμπειρίες που επιλέγουν οι πελάτες της TUI παγκοσμίως, καθώς για τον ταξιδιωτικό γίγαντα, η εμπειρία προορισμού γίνεται όλο και πιο σημαντική, σύμφωνα με τις απόψεις των πελατών του.  Στη Σκανδιναβία, το 38% των παραθεριστών ήδη επισημαίνει ότι οι εκδρομές και οι δραστηριότητες που προσφέρονται επηρεάζουν την απόφαση για τις διακοπές τους.

Η εγγύτητα προς την παραλία (31%) και η ποιότητα του ξενοδοχείου (28%) καταλαμβάνουν τον δεύτερο και τρίτο λόγο επιλογής για τους ταξιδιώτες από τις σκανδιναβικές χώρες. Προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη σημασία των εμπειριών για τους παραθεριστές, η TUI επέκτεινε μαζικά το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της στον τομέα των εκδρομών, των δραστηριοτήτων και των εισιτηρίων πέρυσι, κυρίως με την απόκτηση της ιταλικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας Musement. Σήμερα, οι παραθεριστές μπορούν να επιλέξουν από 150.000 εμπειρίες σε όλο τον κόσμο στην TUI. Αρκετές χιλιάδες προϊόντα στο τρέχον χαρτοφυλάκιο είναι αποκλειστικές προσφορές που οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση μόνο με την TUI. Αυτές οι διαφοροποιημένες εκδρομές και δραστηριότητες, τις οποίες ο Όμιλος εμπορεύεται με την επωνυμία TUI Collection και TUI Plus, ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς στους Ευρωπαίους επισκέπτες αυτό το καλοκαίρι. Οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση για εκδρομές, δραστηριότητες και εισιτήρια τόσο πριν από το ταξίδι όσο και στον προορισμό, ανά πάσα στιγμή μέσω όλων των καναλιών (ταξιδιωτικό πρακτορείο, ιστοσελίδα, TUI app, TUI rep ή TUI call center). «Η φετινή καλοκαιρινή περίοδος έχει δείξει σαφώς ότι η ζήτηση για διαφοροποιημένα προϊόντα στους πελάτες μας είναι ιδιαίτερα υψηλή και θα επεκτείνουμε σημαντικά το χαρτοφυλάκιο αποκλειστικών εκδρομών και δραστηριοτήτων μας τα επόμενα χρόνια», λέει ο David Schelp, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Destination Experience. «Βέβαια, προχωρούμε με την περαιτέρω ανάπτυξη ολόκληρης της σειράς μας, ώστε κάθε παραθεριστής να βρει την εμπειρία που ταιριάζει καλύτερα.

Ποιοι διακρίθηκαν

TOP 10 ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 (ΜΑΙΟΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ) ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (ΛΙΑΝΙΚΗ * + ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.MUSEMENT.COM + ΕΦΑΡΜΟΓΗ TUI)

Ticket Universal Orlando Resort, Orlando, USA

Walt Disney World Ultimate Ticket, Orlando, USA

Ticket SeaWorld Parks & Entertainment, Orlando, USA

TUI Plus Siam Park, Tenerife, Spain

TUI Collection Chichen Itza, Cancun, Mexico

TUI Plus Xel-Há, Cancun, Mexico

TUI Collection Turtle Island Cruise, Zakynthos, Greece Ticket Discovery Cove, Orlando, USA

TUI Plus Smuggler’s Cove, Zakynthos, Greece

TUI Collection Lindos & City Tour, Rhodes

TOP 10 EXPERIENCES SUMMER 2019 (MAY – SEPTEMBER) WORLDWIDE REP SALES

TUI Collection Saona Island, Punta Cana, Dominican Republic

TUI Collection Mallorca Island Tour, Majorca, Spain

TUI Collection Lindos & City Tour, Rhodes, Greece

TUI Collection Nissyros Special, Kos, Greece

TUI Plus Loro Parque, Tenerife, Spain

TUI Plus Siam Park, Tenerife, Spain

TUI Collection Discover Symi, Rhodes, Greece

TUI Collection The Island of Spinalonga, Crete , Greece

TUI Collection Safari, Punta Cana, Dominican Republic

πηγή money-tourism.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου