Αθλητικά

«Λύρα…εκατό»

Μετά από την λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Σίμωση, η ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΓΑΣ Ιάλυσου, ενόψει της συνέχειας των επίσημων υποχρεώσεων του στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Football League 2, αποτελούσε επιτακτική ανάγκη.
Η διοίκηση των «τοξοβόλων» σε συνεργασία με τον προπονητή Πέτρο Μίχο, είχαν ξεκινήσει εδώ και ημέρες την αναζήτηση του κατάλληλου ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό και κατέληξαν στον εκλεκτό τους.
Αυτός είναι ο νεαρός μεσοεπιθετικός Γιώργος Λύρας, με τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου να επισημοποιούν την απόκτησή του, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Λύρα. Ο 21χρονος επιθετικός είχε αγωνιστεί για δύο χρόνια στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, ακολούθησε ο Βατανιακός και ο Φωστήρας, ενώ την προηγούμενη σεζόν φόρεσε την φανέλα της Λάρισας. Το Δ.Σ τον καλωσορίζει στην ομάδα του Ιάλυσου και του εύχεται καλή αγωνιστική περίοδο».
Ο ποδοσφαιριστής ήρθε σήμερα το μεσημέρι στο νησί μας και έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τα «ερυθροκίτρινα» υπό τις οδηγίες του Πέτρου Μίχου, δείχνοντας σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση, καθώς έχει κάνει προετοιμασία με την Α.Ε. Λάρισας, πριν μετεγγραφή στον Παναργειακό από τον οποίον τον απέκτησαν οι «τοξοβόλοι».
Ήδη οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσου έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση του δελτίου του, ευελπιστώντας να το έχουν στα χέρια τους μέσα στα επόμενα 24ωρα, έτσι ώστε ο Γιώργος Λύρας να τεθεί στην διάθεση του Πέτρου Μίχου για το Κυριακάτικο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Επισκοπή.
«Σφυρίξει» ο Γιάννης Μουρτζάκης
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές και οι βοηθοί που θα «σφυρίξουν» τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Football League 2.
«Άρχοντας» της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΓΑΣ Ιάλυσου με τον Α.Ο. Επισκοπής, ορίστηκε ο Γιάννης Μουρτζάκης του συνδέσμου Ηρακλείου, με βοηθούς τους Κώστα Τρουλίνο και Δημήτρη Μαυρουδή του ίδιου συνδέσμου, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Χατζηδάκης του συνδέσμου Χανίων.
Αναλυτικά:
Football League 2
4ος όμιλος
5η αγωνιστική
Κυριακή

● Δ.Α.Κ. Γάλλου 1:30μ.μ.
Α.Ο. Επισκοπής- ΓΑΣ Ιάλυσος
Διαιτητές: Μουρτζάκης, Τρουλίνος, Μαυρουδής
Παρ. διαιτησίας: Χατζηδάκης
● Δ.Γ. Βάρης 3:00μ.μ.
Αστέρας Βάρης- Α.Ο.Τ. Αλίμου
Διαιτητές: Τουρλομούσης, Αδαμόπουλος, Καρβούνης
Παρ. διαιτησίας: Χασάπης
● «Σπ. Παλαμπίδης» 3:00μ.μ.
Φωστήρας- Ηλυσιακός
Διαιτητές: Κουναλάκης, Στάικος, Τσακίρης
Παρ. διαιτησίας: Φράγκος
● «Θ. Βαρδινογιάννης» 3:00μ.μ.
ΟΦΗ- ΠΑΟ Κρουσώνα
Διαιτητές: Κοκκινάκης, Μαυραντωνάκης, Παπαδάκης
Παρ. διαιτησίας: Δελήμπασης
● Δ.Γ. Μοσχάτου 3:00μ.μ.
Εθνικός Πειριαώς- Ιωνικός Νικαίας
Διαιτητές: Δημητρόπουλος, Ντζουροπάνος, Κρετσίμος
Παρ. διαιτησίας: Χαλιάσος
● Δ.Γ. Ζωνιανών 3:00μ.μ.
Ερμής Ζωνιανών- Α.Ο. Γλυφάδας
Διαιτητές: Γιουματζίδης, Κομσοπούλου, Αναστασάκης
Παρ. διαιτησίας: Μαστορίδης
● Δ.Γ. Ηρακλείου 3:00μ.μ.
Α.Ε. Ηράκλειο- Τριγλία Ραφήνας
Διαιτητές: Γκοβέσης, Τριανταφύλλου, Σταματάκος
Παρ. διαιτησίας: Δροσινός
● «Ι. Ζηρίνης» 3:00μ.μ.
Α.Ε. Κηφισιάς- Ατρόμητος Πειραιά
Διαιτητές: Κακρίδης, Σεφέρης, Μπούμπας
Παρ. διαιτησίας: Δανιτέλης
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μάριος Ωραιόπουλος του συνδέσμου της Δωδεκανήσου, ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, ανάμεσα στον Πόντιου Μαρτίνου και τον Α.Ο. Τυρνάβου που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:00.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου