Αθλητικά

Επιμορφωτικό σεμινάριο με Στέργου στην Historica!

Η ασφάλεια για την ποδηλασία στο δρόμο είναι το πιο σημαντικό κομμάτι και απαιτεί σωστές γνώσεις και συμπεριφορά σε όλα τα επίπεδα. Η σωστή οδική συμπεριφορά είναι το πρώτο πράγμα που μετράει στην Historica 2021 και για το λόγο αυτό, οι διοργανωτές θα ετοιμάσουν για μία ακόμη χρονιά σεμινάριο προς τους μαθητές που θα επισκεφτούν την έκθεση ποδηλάτου. Συγκεκριμένα ο διοικητής του τμήματος Τροχαίας Ρόδου κ. Γιώργος Στέργου θα είναι ομιλητής στο σεμινάριο οδικής συμπεριφοράς, που θα φιλοξενηθεί στο αμφιθέατρο του «Νεστορίδειου» Μελάθρου. Το ποδήλατο είναι ένα μέσο μεταφοράς και τόσο οι ποδηλάτες όσο και τα υπόλοιπα οχήματα πρέπει να σέβονται τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Για μία ακόμη χρονιά ο διοικητής της Τροχαίας κ. Στέργου προκειμένου να μιλήσει και να συμβουλεύσει τους αθλητές και τους επισκέπτες της Historica.
ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ
Πάρα πολλές είναι ήδη οι συμμετοχές για την έκθεση ποδηλάτου, που περιλαμβάνεται στη φετινή Historica (7 έως 10 Οκτωβρίου). Οι συμμετοχές με τα εκθεσιακά ποδήλατα είναι ήδη πολλές, ενώ για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν και παλιά μοντέλα, από φίλους του αθλήματος, που διατηρούν ιστορικά αντικείμενα και άλλα αξεσουάρ που σχετίζονται με την ποδηλασία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου