Την ομάδα του Ηλυσιακού θα υποδεχθεί σήμερα στις 17:00 ο ΓΑΣ Ιάλυσος για την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο.
Οι «τοξοβόλοι» του Αλέξανδρου Αλεξιάδη έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους από την προηγούμενη αγωνιστική, γι’ αυτό ο νεαρός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα του, όλους τους νεαρούς αθλητές που διαθέτει, όπως και τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.
Ωστόσο, στόχος του συλλόγου είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, προκειμένου να ικανοποιήσει τους φιλάθλους του, ολοκληρώνοντας ιδανικά τις φετινές του επίσημες υποχρεώσεις στον 4ο όμιλο.
Η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος, ολοκληρώθηκε χθες το πρωί στο «Οικονομίδειο» με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη και τους συνεργάτες του, να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών και χαλάρωμα.
Το ευχάριστο για τον νεαρό τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών και όλοι είναι στην διάθεσή του.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης δεν ανακοίνωσε αποστολή, καθώς κάλεσε όλους τους αθλητές να βρίσκονται σήμερα στο «Οικονομίδειο».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ