ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαρδαλιάς: Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας – Οι τρεις κρίσιμες αποφάσεις

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Χαρδαλιάς

Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας», ανέφερε ο Νίκος Χαρ­δα­λιάς εφι­στώ­ντας για ακόμα μια φορά την προσοχή σε όσους δεν τηρούν τις συστά­σεις και τους κανόνες περιο­ρι­σμού του κορο­νοϊού, λέγο­ντας χαρα­κτη­ρι­στικά ότι «οι στιγμές είναι κρί­σι­μες».

Καλούμε όσους δεί­χνουν «αντι­κοι­νω­νική συμπε­ρι­φορά» να ακο­λου­θούν τα μέτρα της κυβέρ­νη­σης, είπε ο υφυ­πουρ­γός συμπλη­ρώ­νο­ντας ότι τα δύσκολα είναι μπροστά και πως οι επό­με­νες εβδο­μά­δες είναι κρί­σι­μες. Σύμφωνα με τα αριθ­μη­τικά δεδο­μένα η Ιταλία, όπως είπε πριν από 24 μέρες είχε τα ίδια νούμερα με την Ελλάδα. «Αυτό δεν σημαί­νει ότι θα γίνουμε Ιταλία, έχουμε λάβει μέτρα να μην γίνει κάτι τέτοιο», ενώ συμπλή­ρωσε ότι είναι στο χέρι όλων να δεί­ξουμε την μέγιστη υπευ­θυ­νό­τηα.

«Η πλειο­ψη­φία των πολιτών δείχνει ευθύνη αλλά υπάρ­χουν κάποιοι που συμπε­ρι­φέ­ρο­νται ανεύ­θυνα, τους καλούμε και σήμερα να σκε­φτούν τι είναι καλός για εκεί­νους και τους γύρω τους, αυτή η ευθύνη είναι υπόθεση όλων».

Είναι δεδο­μένο πως όταν τελειώ­σει αυτή η ιστορία ο κόσμος μας δεν θα είναι ίδιος, όλα εξαρ­τώ­νται από τις απο­φά­σεις που θα πάρουμε ας πάρουμε τις σωστές. Μένουμε σπίτι, απο­φεύ­γουμε τον συνω­στι­σμό, τηρούμε τους κανόνες υγιει­νής. Τρεις απο­φά­σεις, τρεις κρί­σι­μες απο­φά­σεις για όλους μας»

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.