Αθλητικά

Η 7η κολυμβητική ημερίδα των Πιγκουίνων

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κολλέγιο Ρόδου η 7η κολυμβητική ημερίδα από την κολυμβητική ακαδημία ”Πιγκουίνοι”.

Η ημέρα ξεκίνησε με τα μικρά μέλη της ομάδας σε μορφή επίδειξης δίνοντας την σκυτάλη με τον καλύτερο τρόπο στο αγωνιστικό κομμάτι με την συμμετοχή 240 αθλητών από το σωματείο μας και το Ροδίων Αθλησης. Η διοργάνωση που γίνεται για 4η χρόνια από την ομάδα των Πιγκουίνων αναπτύσσει και προάγει το άθλημα δίνοντας κίνητρο σε αθλητές και γονείς να συνεχίσουν την προσπάθεια με σκοπό την παραμονή των παιδιών κοντά στον αθλητισμό.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση των αγώνων τους προπονητές και των δυο σωματείων, το Κολλέγιο Ρόδου και τον κ. Αντωνιαδη για την στήριξη και φυσικά τον
ΧΟΡΗΓΟ μας Super Market / Cash&Carry Παναγιωτάς
Τους ΥΠΟΣΤΗΡΙKΤΕΣ μας
Alter Ego
Arches Plus Open Air Club
Dali Extraordinary Art Bistro
Jasper Gastrocafe Rhodes
Met-ro.gr».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.