Κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, δίνει ο Διαγόρας Βατίου, ο οποίος θα υποδεχθεί τον Κλεόβουλο.
Το συγκρότημα του Γιάννη Καμπούρη προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από την ΑΕΡΑ και θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, προκειμένου να κάνουν ακόμα ένα βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής τους στην κατηγορία.
Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο, γι’ αυτό θα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του ψυχραιμία και να αντιμετωπίζουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όταν έρχεται η ώρα του, προκειμένου να κάνουν την δουλειά τους, οδηγώντας τον σύλλογο στην παραμονή.
Επομένως οι Βατενοί αυτή την στιγμή έχουν συγκεντρωθεί στην ομάδα του Κλεόβουλου, προκειμένου να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται.
Οι προπονήσεις του συλλόγου συνεχίστηκαν χθες στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με τον Γιάννη Καμπούρη να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Ο έμπειρος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Δημήτρη Χαρτοφύλη να ακολουθεί όλο το πρόγραμμα, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που του στέρησε την συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ΑΕΡΑ. Επομένως ο έμπειρος επιθετικός υπολογίζεται κανονικά ενόψει Λινδιακών.
Όμως τα προβλήματα δεν λείπουν από το στρατόπεδο των Βατενών, καθώς εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Άρης Παναγιωτόπουλος που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΡΑ, ενώ αμφίβολος είναι ο Θάνος Παπουρδάνος που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις με την συμμετοχή του να κρίνεται μέσα στα επόμενα 24ωρα,στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ