Σε δεύτερο βαθμό θα εξεταστεί την 16η Απριλίου 2018 υπόθεση με κατηγορούμενο για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης στη σύζυγό του, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία τον L. Τ. του l., που έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 4 μηνών και σε χρηματική ποινή 400 ευρώ.

Ο 46χρονος, την 15η Ιουλίου 2013, εντός της οικίας του, επιτέθηκε με μαχαίρι στην σύζυγό του, καταφέροντάς της χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματός της.
Η οικογένεια του κατηγορουμένου ήλθε στη Ρόδο προκειμένου, αυτός και η σύζυγός του να εργαστούν εποχιακά κατά την θερινή περίοδο σε ξενοδοχεία του νησιού. Ο κατηγορούμενος βρήκε εργασία σε ξενοδοχείο ως λαντζιέρης, η δε σύζυγός του ως καμαριέρα. Κατά το παρελθόν χρονικό διάστημα ο κατηγορούμενος εμφάνιζε βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της, λόγω συναισθημάτων ζήλιας αλλά και ποσοτήτων αλκοόλ που κατανάλωνε. Τις μεσημβρινές ώρες της 14ης Ιουλίου 2013 ο κατηγορούμενος επέστρεψε στην οικία του στο Γεννάδι και εκείνος είχε καταναλώσει αλκοόλ. Όταν η σύζυγός του του έκανε παρατήρηση να μην πίνει για να μην χάσει την δουλειά του, θύμωσε και την εξύβρισε και εκείνη του ανέφερε ότι συνεχώς την προσβάλλει και ότι θα αναγκαστεί να φύγει για τη Θεσσαλονίκη.
Μετά ταύτα και ενώ το μεταξύ τους επεισόδιο είχε λήξει, έπεσε για ύπνο, ενώ ο κατηγορούμενος περί την 02.45 της 15ης Ιουλίου 2013 πήρε ένα μαχαίρι με λάμα 11 εκατοστών από την κουζίνα, ενώ η γυναίκα κοιμόταν, την έπληξε επανειλημμένα στην περιοχή του θώρακα, και στη συνέχεια όταν προσπάθησε να ξεφύγει την έπληξε με το ίδιο μαχαίρι στην πλάτη με άγνωστο αριθμό χτυπημάτων.
Ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι δεν ήθελε να της κάνει κακό και ότι τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ