Ειδήσεις

Περιφερειακό γραφείο του ΟΓΑ στη Ρόδο

Στην ίδρυση περιφερειακού γραφείου του ΟΓΑ στη Ρόδο προχωράει η διοίκηση του οργανισμού, σύμφωνα με απάντηση του διοικητή του κ. Βεργίνη Ξενοφώντα σε σχετικό αίτημα του αντιδημάρχου κ. Παλαιολόγου Μιχαήλ.

Το αίτημα εξέφρασαν προφορικά ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. μαζί με την Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών της Ρόδου σε επίσκεψή τους κατά τις περσινές κινητοποιήσεις των αγροτών της περιοχής μας, στον Υποδιοικητή του οργανισμού κο Τζελέπη Μιχαήλ, επισημαίνοντάς του την αναγκαιότητα ίδρυσης του εν λόγω υποκαταστήματος για καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.

Όπως δήλωσαν ο Διοικητής του ΟΓΑ κ. Ξενοφώντας Βεργίνης και ο Υποδιοικητής κ. Τζελέπης Μιχαήλ σε νέα συνάντησή τους με τον αντιδήμαρχο της Δ.Ε Νότιας Ρόδου και της Δ.Ε. Λίνδου η δημιουργία του Περιφερειακού γραφείου έχει ήδη προβλεφθεί στο οργανόγραμμα της Υπηρεσίας και βρίσκεται σε διαδικασία για την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου