Τοπικές Ειδήσεις

Ο κ. Χ. Κόκκινος κοντά στο Σύλλογο Εικαστικών Δωδεκανήσου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, παρέστη χθες το βράδυ 19.12.2018 στην έκθεση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εικαστικών Δωδεκανήσου (Σ.Ε.Δ.) με τίτλο «Στη ροή του χρόνου» στο Νεστορίδειο Μέλαθρο στη Ρόδο. Συμμετείχαν 50 εκθέτες μεταξύ των οποίων για πρώτη φορά εμφάνισαν τις δημιουργίες τους και παιδιά και παρουσιάστηκαν 149 έργα.
Ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη τους δημιουργούς των υπέροχων έργων τέχνης και απευθυνόμενος στην πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ., επεσήμανε τη διάθεσή του για διαρκή συνεργασία και στήριξη των προσπαθειών τους. Τόνισε ότι «είναι θετικό που υπάρχουν άνθρωποι με δημιουργικό πνεύμα και προωθούν την τέχνη και τον πολιτισμό κάνοντας τη σκέψη πράξη και το όραμα έργο.»

 

 

 

 

 

 

Για τη Διοίκηση

 

Ο Πρόεδρος                                                                                                  Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

Γιάννης Τασιούλας                                                                                        Κώστας Χαντζιάρας

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου