Αθλητικά

Υψηλό επίπεδο στο Drag Wars 8

Πάνω από 45 αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες θα συμμετέχουν στους αγώνες «Drag Wars 8» που θα διεξαχθούν στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο παλιό αεροδρόμιο Μαριτσών, το διήμερο 20 και 21 Οκτωβρίου 2018.

Στην μεγάλη αυτή διοργάνωση, την οποία συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης, την Λέσχη Dragster Οδηγών Ελλάδος και τον Δήμο Ρόδου, θα συμμετέχουν οδηγοί από την Ρόδο, την Πάτμο, την Κω, την Λέρο και την Αθήνα, με τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες τους και θα διανύσουν, μία διαδρομή 402 μέτρων.

Πρόκειται για αγώνες επίτευξης χρόνου. Η έναρξη θα γίνει στις 10 το πρωί και τις δύο ημέρες των αγώνων και η είσοδος θα γίνει από τα φυτώρια.

Στους αγώνες, αναμένεται πολύς κόσμος να δώσει το δυναμικό «παρών» και να παρακολουθήσει ένα θέαμα υψηλού επιπέδου στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς η Ρόδος, παραδοσιακά είναι ένας τόπος που φιλοξενεί τέτοιους αγώνες και έχει πολλούς οπαδούς αυτού του σπορ.

Το πρόγραμμα:

Άνοιγμα Πίστας. Σάββατο 20 Οκτωβρίου ώρα 08.00
Διοικητικός Έλεγχος (Διανομή αριθμών συμμετοχής κ.λ.π.) Σάββατο 20 Οκτωβρίου ώρα 08.30 – 11.00
Έλεγχος εξακρίβωσης Σάββατο 20 Οκτωβρίου ώρα 08.30 – 11.00
Υποχρεωτική Ενημέρωση (BRIEFING ) αθλητών Σάββατο 20 Οκτωβρίου ώρα 11.00 – 11.15
Δημοσίευση πίνακα εκκινούντων & σειρών εκκίνησης – Ενημερώσεις αθλητών Σάββατο 20 Οκτωβρίου 11.15   Γραμματεία
Τελικός τεχνικός έλεγχος

 

Μετά τη λήξη του αγώνα κάθε κατηγορίας.

 

Δημοσίευση αποτελεσμάτων

 

20 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα.

 

Απονομή επάθλων

 

Μετά τη λήξη του αγώνα, στην πίστα.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου