ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπακογιάννη: Δεν θέτω θέμα ηγεσίας της ΝΔ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μπακογιάννη

«Η Νέα Δημο­κρα­τία θα αντα­πο­κρι­θεί στο ρόλο της αξιω­μα­τι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης», σημεί­ωσε σε δηλώ­σεις της η Ντόρα Μπα­κο­γιάννη. Σε ερώτηση εάν πρό­κει­ται να θέσει κάποιο θέμα ηγεσίας, η απά­ντησή της ήταν «Απο­λύ­τως όχι».

Η κ. Μπα­κο­γιάννη, δήλωσε: «Ο λαός έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ να εφαρ­μό­σει το μνη­μό­νιο το οποίο δια­πραγ­μα­τεύ­τηκε. Τους ευχό­μα­στε καλή επι­τυ­χία. Η ΝΔ θα αντα­πο­κρι­θεί στο ρόλο της αξιω­μα­τι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης. Απο­λύ­τως δεν τίθεται θέμα ηγεσίας».

Νωρί­τερα, ο πρό­ε­δρος της Ν.Δ Βαγ­γέ­λης Μεϊ­μα­ρά­κης, παρα­δέ­χθηκε την εκλο­γική ήττα του κόμ­μα­τός του.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.