ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιφερειακά ιατρεία ιδρύονται στις έδρες αστυνομικών υπηρεσιών σε δεκατρείς μεγάλες πόλεις

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΑΤΡΕΙΟ

Στις έδρες αστυ­νο­μι­κών υπη­ρε­σιών, σε δε­κα­τρείς με­γά­λες πό­λεις, ιδρύ­ο­νται πε­ρι­φε­ρεια­κά ια­τρεία, με από­φα­ση του αρ­χη­γού της ΕΛΑΣ, αντι­στρά­τη­γου Μι­χα­ήλ Κα­ρα­μα­λά­κη.

Σύμ­φω­να με την ανα­κοί­νω­ση του αρ­χη­γεί­ου της ΕΛΑΣ, «τα πε­ρι­φε­ρεια­κά ια­τρεία προ­βλέ­πε­ται να στε­λε­χω­θούν με επι­στη­μο­νι­κό προ­σω­πι­κό ει­δι­κο­τή­των πα­θο­λό­γου, ψυ­χιά­τρου και ψυ­χο­λό­γου, κα­λύ­πτο­ντας με αμε­σό­τη­τα και απο­τε­λε­σμα­τι­κό­τη­τα τις υγειο­νο­μι­κές ανά­γκες του εν ενερ­γεία και εν απο­στρα­τεία προ­σω­πι­κού της Ελ­λη­νι­κής Αστυ­νο­μί­ας, καθώς και των οι­κο­γε­νειών αυτού».

Ακόμη, επι­ση­μαί­νε­ται ότι «η ίδρυ­ση των ια­τρεί­ων απο­τέ­λε­σε βα­σι­κή προ­τε­ραιό­τη­τα, στο πλαί­σιο της ποιο­τι­κής ανα­βάθ­μι­σης των υπη­ρε­σιών υγεί­ας που προ­σφέ­ρο­νται στο προ­σω­πι­κό και στα μέλη των οι­κο­γε­νειών του».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.