ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάνος Κόνσολας: «Έφυγε ένας άνθρωπος του ΕΚΑΒ με Α κεφαλαίο»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΝΣΟΛΑΣ

Ο Βου­λευ­τής Δω­δε­κα­νή­σου, κ. Μάνος Κόν­σο­λας, έκανε την ακό­λου­θη δή­λω­ση:

«Ο αδό­κη­τος θά­να­τος του για­τρού του τμή­μα­τος αε­ρο­δια­κο­μι­δών του ΕΚΑΒ, Σπύ­ρου Δη­μη­τρό­που­λου, μας συ­γκλο­νί­ζει όλους και αφή­νει ένα τε­ρά­στιο κενό.

Ήταν άν­θρω­πος με Α κε­φα­λαίο, πάντα πρό­θυ­μος σε ση­μείο αυ­τα­πάρ­νη­σης και αυ­το­θυ­σί­ας.

Έσωσε δε­κά­δες ζωές, ήταν πάντα εκεί: στο κα­θή­κον.

Υπη­ρέ­τη­σε στα Δω­δε­κά­νη­σα και τις Κυ­κλά­δες, έζησε από πρώτο χέρι όσα ζουν οι κά­τοι­κοι των νη­σιω­τι­κών και ακρι­τι­κών πε­ριο­χών. Δέ­θη­κε μαζί τους και με τις αγω­νί­ες τους.

Για όσους τον γνώ­ρι­ζαν, ο θά­να­τος του για­τρού είναι ο θά­να­τος ενός δικού τους αν­θρώ­που.

Γιατί έτσι ήταν ο για­τρός, ένας δικός μας άν­θρω­πος.

Και έτσι θα τον θυ­μό­μα­στε.

Στην οι­κο­γέ­νεια του αλλά, και στην ευ­ρύ­τε­ρη οι­κο­γέ­νεια του, τους συ­να­δέλ­φους του στο ΕΚΑΒ, εκ­φρά­ζω τα ει­λι­κρι­νή μου συλ­λυ­πη­τή­ρια.

Ο Σπύ­ρος, αφή­νει πίσω του για­τρούς και στε­λέ­χη του ΕΚΑΒ, άξιους συ­νε­χι­στές του, οι οποί­οι με βαθιά αί­σθη­ση του κα­θή­κο­ντος δί­νουν μάχη για την αν­θρώ­πι­νη ζωή και με την αγάπη τους για τον συ­νάν­θρω­πο αγω­νί­ζο­νται με δύ­να­μη ψυχής να υπε­ρα­σπι­στούν τη ζωή, την υγεία στον νη­σιω­τι­κό χώρο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.