Τοπικές Ειδήσεις

Αλλάζει η σύνθεση της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου

Με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου του Αρείου Πάγου αναλαμβάνει καθήκοντα Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, στην θέση του κ. Γεώργιου Κτιστάκη, που συνταξιοδοτείται, ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κ. Εμμανουήλ Μπότσογλου.
Ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου κ. Γεώργιος Οικονόμου μετατίθεται τελικά στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.
Η Αντεισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου κ. Δέσποινα Καλαϊτζίδου μετατίθεται στην Εισαγγελία Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, ενώ στην θέση της τοποθετείται η νεοπροαχθείσα Αντεισαγγελέας Εφετών κ. Αικατερίνη Μάτση.
Ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Δημήτριος Φερεντίνος μετατίθεται στην Εισαγγελία Γιαννιτσών και η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω κ. Θεοδούλη Επιγαρίδου στην Εισαγγελία Αθηνών.
Τοποθετούνται στην Ρόδο η κ. Μαρία Παπαγιαννίδου και στην Κω η κ. Μαρία Κωλέττη.
Η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Παρθένα Μωϋσίδου μετατίθεται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σύρου.
Μετατίθεται ο Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω κ. Απόστολος Δεληγιάννης στην Δράμα και τοποθετείται στην θέση του ο Εισαγγελικός πάρεδρος κ. Γεώργιος – Αλέξανδρος Βελτσίστας.
Η πάρεδρος Πρωτοδικείου κ. Βικτωρία Παπαναστασίου τοποθετείται στην Ρόδο και η πάρεδρος Εισαγγελίας κ. Αρετή Μουτσέρα στη Ρόδο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου