Ειδήσεις

Συνάντηση Στ. Κουσουρνά με Φ. Κωστόπουλο

Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς δέχτηκε το πρωί (Πέμπτη) τον υποψήφιο πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Φώτη Κωστόπουλο και συζήτησαν την πρότασή του για την επέκταση των Δικαστηρίων στο κτίριο που στεγάζεται σήμερα η λέσχη Αξιωματικών.
Ο κ. Κωστόπουλος εξέθεσε στο Δήμαρχο την αναγκαιότητα να υπάρξει αντιμετώπιση του στεγαστικού προβλήματος των δικαστηρίων, ένα θέμα που αφορά εκτός από τους δικαστές, δικηγόρους, δικαστικούς υπαλλήλους και χιλιάδες συμπολίτες μας που καθημερινά συνωστίζονται, κάτω από απαράδεκτες συνθήκες στο Δικαστικό Μέγαρο. Τόνισε ότι ως πλέον λειτουργική λύση υπό τις παρούσες συνθήκες θεωρεί την μεταφορά μέρους των Δικαστικών Υπηρεσιών στο παρακείμενο άνω κτίριο.

Ο δήμαρχος Ρόδου συμφώνησε με τον κ. Κωστόπουλο ως προς την ανάγκη να δοθεί λύση στο στεγαστικό πρόβλημα των Δικαστηρίων, δέχθηκε ως λογική και ενδιαφέρουσα την πρότασή του και αποδέχτηκε να μην προχωρήσει σε μία δεσμευτική ενέργεια ως προς το κτίριο, μέχρις ότου υπάρξει συνεργασία και επεξεργασία του θέματος με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου