Τοπικές Ειδήσεις

Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων – Τελευταία εβδομάδα επαναπροσλήψεων για τους ξενοδοχοϋπάλληλους

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων ενημερώνει τα μέλη του ότι φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα των επαναπροσλήψεων 2022 με τελευταία ημερομηνία υποβολής την 26η Ιανουαρίου.

Αιτήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή στα γραφεία του Σωματείου μας σε Ρόδο και Αφάντου με ωράρια λειτουργίας όπως φαίνονται παρακάτω.

Ø Γραφείο Σωματείου Ρόδο (ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Στεφ. Καζούλη 30) με ωράριο λειτουργίας 08:00-16:00

Ø Παράρτημα Σωματείου Αφάντου (Πλατεία Αφάντου εντός του Café Central), με ωράριο λειτουργίας 08:30-13:30 & 17:00-19:00.

Επισημαίνουμε, για ακόμα μια φορά ότι οι συνάδελφοι με παρακρατημένη ετήσια συνδρομή 2022 που επιθυμούν να κάνουν αίτηση επαναπρόσληψης, οφείλουν είτε να προσέλθουν στο γραφείο του Σωματείου μας είτε να επικοινωνήσουν μαζί μας. Επιπλέον, οι συνάδελφοι που επιθυμούν να κάνουν επαναπρόσληψη και για τον οποιονδήποτε λόγο, αδυνατούν να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο Σωματείο μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και να ενημερωθούν για τους εναλλακτικούς τρόπους υποβολής της αίτησης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου