ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παγκόσμια λάμψη με Νικόλ και Μούρερ!

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΟΥΡΕΡ

Δεν απο­τε­λεί συνη­θι­σμένο φαι­νό­μενο, δύο αθλή­τριες παγκο­σμίου επι­πέ­δου να βρί­σκο­νται μαζί στις εγκα­τα­στά­σεις του Άγιου Κοσμά. Χθες το από­γευμα, η Φαμπιάνα Μούρερ και η Νικόλ Κυρια­κο­πού­λου έδωσαν ιδιαί­τερη λάμψη στο Εθνικό Αθλη­τικό Κέντρο.

H σπου­δαία Βρα­ζι­λιάνα επι­κο­ντί­στρια με παγκό­σμιους τίτλους σε ανοιχτό και κλειστό στίβο και η εγκυ­μο­νούσα Κυρια­κο­πού­λου θα δώσουν το «παρών στην εκδή­λωση του ΑΓΕΣ Κάμει­ρος που θα γίνει το σαβ­βα­το­κύ­ριακο, ως τιμώ­μενα πρόσωπα για όλα όσα έχουν κατα­φέ­ρει στο στίβο.

Ως οικο­δέ­σποινα η Κυρια­κο­πού­λου φρό­ντισε να ξενα­γή­σει την καλή της φίλη Μούρερ στις εγκα­τα­στά­σεις όπου «έχτισε« τις δια­κρί­σεις της. Ακο­λού­θως οι δύο τους μετέ­βη­σαν στο Μουσείο της Ακρό­πο­λης, με την Κυρια­κο­πού­λου να γράφει χαρα­κτη­ρι­στικά στον προ­σω­πικό της λογα­ρια­σμό στο facebook: «Υπέροχη μέρα και ευκαι­ρία για επί­σκεψη στο Μουσείο της Ακρό­πο­λης… Ηρώδειο… Πλάκα… με την Fabiana Murer».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.