Την περασμένη Κυριακή, η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Ίκαρος, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, της Δημοτ.Κοιν. Καλυθιών, το 95 ΑΔΤΕΑ και το σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, διοργάνωσε ένα track day, στην νέα πίστα του συλλόγου «IKAROS MOTOCROSS PARK», που βρίσκεται απέναντι από το ελαιοτριβείο Καλυθιών, στον δρόμο Καλυθιών προς Ψίνθο.

Παρουσία πλήθους κόσμου, το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η ιδιωτική ημερίδα, για να δοκιμάσουν οι αθλητές την νέα πίστα. Η ημέρα περιελάμβανε δοκιμές ENDURO και MOTOCROSS.

Η δημιουργία της πίστας αποτελούσε ένα πολύ μεγάλο όραμα της ΛΕ.ΜΟΤ.ΙΚΑΡΟΣ, το οποίο φέτος πήρε μορφή, με την συμβολή όλων των μελών του Δ.Σ. καθώς και φίλων του αθλήματος. Ήδη πραγματοποιούνται προγραμματισμένες προπονήσεις στην νέα πίστα και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα με όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, ώστε να καλυφθούν οι απαιτήσεις των Διεθνών Προδιαγραφών και η Ρόδος να συμπεριλαμβάνεται επίσημα στα Πανελλήνια και Διεθνή Πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Μέρος των εσόδων της ημερίδας θα διατεθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η σχετική ανακοίνωση του Ίκαρου:

«Ξύπνιοι κάνουμε τα πιο όμορφα όνειρα κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Το επόμενο βήμα είναι να δουλέψεις πάνω σε αυτό και τελικός στόχος η υλοποίηση του ονείρου. Όταν πιστέψεις στο όνειρο, όταν πιστέψεις στις δυνάμεις σου, όταν πιστέψεις στον εαυτό σου, τότε όλα είναι εφικτά. Όνειρο ζωής λοιπόν, η πίστα motocross και enduro στην Ρόδο, ένα όνειρο που πήρε σάρκα και οστά γιατί κάποιοι πίστεψαν σε αυτό, γιατί κάποιοι εργάστηκαν για αυτό, γιατί κάποιοι αγάπησαν αυτό το όνειρο και σήμερα μας κάνει υπερήφανους η πραγματοποίησή του!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ