Τοπικές Ειδήσεις

Στην καμπάνια “smoke free” της Παπαστράτος το παράδειγμα της Αστυπάλαιας

Εκδήλωση για την βελτίωση της ζωής στις πόλεις

Σε πολλούς μπορεί να φανεί περίεργο μία καπνοβιομηχανία να πρωτοστατεί και να κάνει σημαία το “smoke free“, αλλά συνέβη και είναι ελληνικό φαινόμενο για 2η συνεχή χρονιά. Στην εκδήλωση της εταιρίας «Παπαστράτος» για τη βελτίωση της ζωής στις πόλεις, παρουσιάστηκε το παράδειγμα της Αστυπάλαιας που με αρωγό την εταιρία, έγινε το πρώτο νησί χωρίς τσιγάρο, αλλά όχι μόνο.

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζουν οι ενέργειες με φόντο το «Πόλεις #prostokalytero», μοτό που χρησιμοποιεί η εταιρία, καθώς οι παλιές εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Παπαστράτος στον Πειραιά μετατράπηκαν σε πράσινα οικολογικά κτήρια, εξαιρετικής ενεργειακής συμπεριφοράς, που στεγάζονται γραφεία εταιριών υψηλής τεχνολογίας. Όπως άλλωστε τονίζουν οι άνθρωποι της Παπαστράτος, στόχος τους δεν είναι μόνο η οικονομική πρόοδος της επιχείρησης, αλλά να κάνουν το καλύτερο που μπορούν προς τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες, τις κοινωνίες και τις κοινότητες.

πηγή ethnos.gr

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου